Razotkrili smo ih

Što su domaće zvijezde radile '96-te?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malo smo istražili i saznali tko je to bio ljut na svoje sestre, tko je žudio za vozačkom dozvolom, te koji su bili tadašnji planovi danas poznatih glumaca!

Budući da je radnja Zore dubrovačke pomaknuta 5 godina unaprijed, odlučili smo otkriti što su 1996. godine u privatnom životu radili glumci koji vas svake večeri oduševljavaju na malim ekranima.

Pogledaj i ovo showbuzz Kraj 1.lipnja Veliko finale: Dvostruka trudnoća, vjenčanje i nasljedstvo

Sadržaj vaše omiljene serije: Maro spašava Juditu od poludjelog Rocca!

Kakav je bio Amar Bukvić u dobi od 14 godina? Što je Ivana Horvat mislila o svojim mlađim sestrama? Koliko je Petru Ćiritoviću značila vozačka dozvola te kako je protekao upis Ines Bojanić na Akademiju dramske umjetnosti? Ne propustite prilog koji slijedi jer ćete otkriti još mnogo zanimljivosti iz života glumaca vaše omiljene serije.

'Bio sam ko' svaki klinac na kvartu. Ja sam sa Vrbana. Furalo me puno stvari... Markiranje u školi, bit glavni frajer u školi. To je bio period kad sam krenuo na dramsku grupu u školi i, s obzirom da mi je otac glumac, vezan sam bio za kazalište ko klinac', otkrio je Amar Bukvić dok je Ivana Horvat tada slušala Beatlese koje joj je puštao tata, i njezine su joj sestre tada jako išle na živce.

Petar Ćiritović tada je upisao pravni fakultet (da bi vrlo brzo odustao) – 'Bio sam presretan zbog vozačke dozvole, prije svega, rat je bio završio. Bilo je to dosta dobro vrijeme, dosta dobro', sjeća se Petar. Te se godine Ines Bojanić prvi put pokušala upisati na Akademiju, no nije uspjela.

Vaše omiljene glumce gledajte večeras u 20 sati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene