generacije ga obožavaju!

Vratio se policajac s Beverly Hillsa: Prošlo je 30 godina od njegovog zadnjeg slučaja, ali napokon kreće opet u akciju!

In Magazin: Eddie Murphy - 6 In Magazin: Eddie Murphy - 6 Foto: In Magazin

Policajac s Beverly Hillsa zaradio je više od 300 milijuna dolara i postao kultni film osamdesetih. Drugi i treći film snimljeni su '87. i '94., a sada je vrijeme za četvrti nastavak. Omiljeni policajac vratio se u grad, a što vas očekuje, otkriva Maja Perica u prilogu In magazina.

Prošlo je gotovo 30 godina otkad smo posljednji put vidjeli brzogovorljivog policajca iz Detroita, ali on napokon kreće na novi slučaj.

Policajac s Beverly Hillsa jedan je od onih filmova koji se urezao u srca generacijama osamdesetih i devedesetih, baš kao i originalnoj glumačkoj postavi, koja je odmah pristala na nastavak.

No bez obzira na datum proizvodnje, Eddie je dokazao da je još uvijek jedan od najzabavnijih holivudskih komičara.

Uloga u filmu posebno je razveselila Josepha Gordona Levitta, koji ju je posvetio preminulom bratu.

No osim smijeha, očekuje vas i obiteljska priča.

Policajac s Beverly Hillsa bio je velik dio ljudskih života, velik hit koji se sviđao svima. Pitanje je samo jesu li nove generacije spremne za zvuk sintisajzera i hoće li svima omiljeni glumci osamdesetih ponoviti uspjeh.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 4 +25 Danijela Dvornik - 5 Celebrity Danijela Dvornik otkrila koji rođendanski poklon ju nije oduševio, ali je ipak prihvatila izazov: "Napravit ću psihološku pripremu.."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Matteo Bocelli - 1 In Magazin: Matteo Bocelli - 2 In Magazin: Matteo Bocelli - 3 In Magazin: Matteo Bocelli - 4 +25 In Magazin: Matteo Bocelli - 5 inMagazin Matteo Bocelli pokazao talent i oduševio publiku u Opatiji: ''Iskreno mogu osjetiti ljubav i potporu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene