Njezina borba

Domaća glumica progovorila o svojoj borbi s leukemijom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog bolesti za vrijeme koje je dobar dio bila, prema vlastitom priznanju, nemoćna poput malog djeteta, glumica više nije mogla nastupati u mjuziklima Crna kuća i Footloose.

Prije samo godinu i pol glumica Vesna Ravenščak doznala je da su joj šanse da preživi 50 posto. S nepunih 39 godina dijagnosticirana joj je leukemija te je pred njom bila transplantacija koštane srži.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, Marija Rukavina i Frano Ridjan emotivan govor Majka nikad prežaljene Ane Rukavine rasplakala tisuće ljudi, njene riječi sve su dirnule: "Miješaju mi se osjećaji, tuga i velika radost"

Prije godinu i pol dana prof. Aurer na Rebru glumicu Vesnu Ravenščak suočio je s teškom dijagnozom.

'Apsolutno sam znala i bila svjesna činjenice da vrlo lako mogu otići, ali život nema garancije', rekla ej Vesna.

Sposobnost da u svemu vidi pozitivno zadržala je i danas.

Glumačke krugove teško je pogodila vijest kako je njihova kolegica oboljela

Netom prije postavljanja dijagnoze mislila je da su joj se sve kockice posložile zaručivši se za dugogodišnjeg partnera Stjepana Lozića.

Zbog bolesti za vrijeme koje je dobar dio bila, prema vlastitom priznanju, nemoćna poput malog djeteta, glumica više nije mogla nastupati u mjuziklima Crna kuća i Footloose. U najgorim trenutcima puno joj je značila podrška kolega glumaca koji su pokrenuli akciju upisivanja u registar zaklade Ana Rukavina. Svaki od njih nadao se da će moći pomoći Vesni.

Prije bolesti glumici je bujna, kovrčava kosa bila zaštitni znak pa joj je gubitak nje teško pao.

No pozitivan stav prema životu i tu je prevladao pa je Vesna otkrila perike s kojima se počela igrati. Njezinu prijateljicu to je inspiriralo da je transformira u holivudske dive.

Čim se oporavila od transplantacije Vesna se vratila satovima pjevanja. Nedavno se vratila i na scenu i nada se novim predstavama na jesen.

Vesna je odlučila nove stranice svog života ispisati u vedrom tonu. Tako će se za svog Stjepana udati pred jesen na njima omiljenom Murteru.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene