''Ne plačem već 5 godina''

Samozatajna Vesna Dragojević otkrila zašto ne gleda i ne čita vijesti: ''Skroz sam se maknula od svega...''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju IN Magazin: Ljubavna pjesma - 1 IN Magazin: Ljubavna pjesma - 2 Vesna Dragojević IN Magazin: Ljubavna pjesma - 3 IN Magazin: Ljubavna pjesma - 4 IN Magazin: Ljubavna pjesma - 5 +0 IN Magazin: Ljubavna pjesma - 6 Galerija

U Splitu je predstavljen roman Ante Jeličića Belece "Ljubavna pjesma", Prepun dalmatinskih motiva dočaranih refrenima pjesama legendarnog Olivera Dragojevića. Na promociji je bila i samozatajna Vesna Dragojević, kao i trener juniora Hajduka, koji je proteklih mjeseci zaludio grad pod Marjanom.

Oliver i Vesna Dragojević nikada nisu voljeli javne događaje, a gotovo pet godina nakon smrti supruga, Vesna kaže kako se potpuno isključila iz javnog života.

Pogledaj i ovo Vesn Dragojević - 5 prisjetila se legende Udovica Olivera Dragojevića poslije dugo vremena u javnosti, evo što ju je to ponukalo na rijetko pojavljivanje pred medijima

''Ne čitam ništa, ne gledam vijesti, ne gledam portale, skroz sam se makla od svega, da mi bude bistra glava, jer sve me pogađa. Preosjetljiva sam'', priznala je. 

Tijekom cijele godine, kaže, ljudi dolaze u Velu Luku posjetiti Oliverov grob.

''Hodočašće je na groblju, hodočašće je nama ispred kuće pa se slikam s njima. On se slikao pedeset godina sa svima, ja ne znam tko nema sliku s njim pa mogu i ja ta dva-tri dana'', kaže Vesna. 

Promocija prvijenca Ante Jeličića Belece, koji je u 26. godini ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najmlađi izbornik rukometne reprezentacije Australije, bila je protkana Oliverovim likom i djelom.

''Nevjerojatna je količina emocije koju je ostavio. Mene je obilježilo sve. Od roditelja pa život vani, kao sportaš i trener, do toga da mi je kćer iz Vele Luke'', kaže. 

''Mislila sam da će on zaplakati. Ja pet godina ne plačem, niti mogu plakat. Na žalost, stvarno ne mogu, ali je baš bilo emotivno i lijepo'', kaže Vesna. 

Nekadašnja Miss Universe Dalmacije i nogometna sutkinja, a danas ponosna supruga hit-trenera juniora Hajduka, kaže kako Oliverove pjesme uvijek bude uspomene.

''Na ljubav, na život, na obitelj, na neprežaljene ljubavi… Njega je uvijek lijepo čuti, bilo pročitati u knjizi ili čuti u pjesmi'', zaključila je Vesna Budimir. 

Ljubav svog život upoznala je, gdje drugo, već na nogometnom terenu.

Vesna Budimir, nogometna sutkinja „On je u jednom trenutku postigao zgoditak koji sam ja poništila. Znači dobro je krenulo odmah od starta? Pa gle… Da se zna tko je gazda u kući. Hahah“

Marijan Budimir, trener juniora Hajduka ''To vam je sudbina, tako se to spojilo, slučajno ili namjerno… Ali, drago nam je da smo se našli i imamo troje predivne dječice tako da se super slažemo'', otkrio je Marijan Budimir, trener juniora Hajduka. 

Oliver tako nastavlja živjeti i u novim generacijama potvrđujući status legende koji je stekao još za života.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene