MISS MAMA

OVO SU NAJLJEPŠE MAME U HRVATSKOJ

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi put u Hrvatskoj održan je izbor ljepote za najljepšu mamu. Titulama najljepših mama odsad se ponose Klanjec i Dubrovnik.

To su žene, majke, kraljice koje su na jedan dan zaboravile pregače, kuhače, dječje igračke te uskočile u elegantne haljine i prošetale modnom pistom. Čak 16 kandidatkinja bilo je u borbi za titulu miss mame na izboru koji se ove godine po prvi put održao u Hrvatskoj. No samo su dvije mogle ostvariti svoj san.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Najljepša mama nam tako dolazi iz Zagorja. 'Nisam se nadala zato što dolazim iz Zagorja i mislila sam da ipak ovdje imaju prednost dalmatinke. Ono što je predivno da sam stekla nove prijateljice i obožavam Dalmaciju pa mi je ovo posebno drago', rekla je Maja Vukina, Miss mamma u kategoriji od 25 do 45 godina.

U gold kategoriji od 45 do 55 godina, drugu titulu najljepše mame odnjela je dubrovčanka Zdenka Dubelj. 'Presretna sam! Ne znam što bi rekla sad u ovom trenutku, jako sam sretna. Nisam ništa očekivala, samo sam očekivala da se lijepo provedemo i družimo, a žiri će odlučiti. I eto, odlučio je', rekla je Zdenka.

Titulu najslađe mame ponijela je Snježana Dizdar, majka poznatih pjevača Natali i Filipa Dizdara. Iako smo možda očekivali da ćemo ih zateći u publici kako bodre majku to se nije dogodilo. 'Nismo se još uspjela čuti zato što stalno trčimo vamo tamo, ali...zadovoljni su', rekla je Snježana Dizdar.

A o odluci koje će se majke okruniti titulom u dvije dobne kategorije odlučivao je žiri u kojem je sjedila i miss Hrvatske Maja Spahija koja je nedavno uvrštena u popis najljepših žena svijeta. 'Našla sam se na stranici najljepših žena na svijetu i jako sam se iznenadila. U stvari, prijateljica mi je pokazala to i eto stvarno mi je čast biti na toj stranici', rekla je Maja Spahija. Tko zna, možda baš ovakva stranica čeka i naše lijepe mame.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene