Tužan kraj godine

Vijest o njezinoj smrti potresla je našu scenu: ''Jedan od najdražih izvođača s kojima sam ja kao menadžer radio''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Kasandra - 4 In Magazin: Kasandra - 3 In Magazin: Kasandra - 2 +0 In Magazin: Kasandra - 1 Galerija

Napustila nas je Kasandra, kraljica nekadašnje CRO dance scene. Tužna vijest da je zauvijek zaspala potresla je glazbenu scenu i sve one koji i danas dobro pamte pjevačicu osebujnog glasa i jedinstvenog stila. Videom u prilogu i redakcija In magazina oprostila se od Davorke Ručević Kasandre.

Devedesete su nezamislive bez njezinih hitova. Uz "Nisi ti jedini na svijetu", "I've Got A Feeling", "Kazna" i "Sladoled" plesali su svi i stihove pjevali, oponašajući njezin moćni vokal.

Pogledaj i ovo TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra evo koji je bio povod tome Kasandra se posljednji put u javnosti pojavila 2007., ali prošle godine se oglasila da bi se javila kolegici

Činjenica da vijest o njezinoj smrti stiže sa 17 dana zakašnjenja, ne treba čuditi. Naime, unatoč slavi, Kasandra se nakon devedesetih potpuno povukla i počela su brojna nagađanja o njezinu životu.

Kad su zvijezde devedesetih u pitanju, publika uvijek voli čuti i znati gdje su, za većinu se i zna što ej s njihovom karijerom danas, no Kasandra je bila misterij. 

''Često se pitamo gdje i voljeli bi je vidjeti, ali negdje se skriva, nestala je, odselila, ne znam'', rekla je jednom prilikom Ivana Banfić. 

Vladimir Mihaljek Miha, njen glazbeni menadžer, jednom je prilikom otkrio jedan detalj. 

''Ona živi u svom stanu, majka živi u drugom stanu, one su najbolje prijateljice, stalno su zajedno. Ona je jedan poseban lik, nije ni prije izlazila iz kuće, bila je bolesna, neke poteškoće, ali nije toliko teško vjerojatno kako piše u novinama'', rekao je jednom prigodom. 

Menadžer Vladimir Mihaljek Miha bio je jedan od rijetkih koji je s njom bio u kontaktu pa ne čudi da se posljednji put u javnosti pojavila upravo na njegovoj rođendanskoj zabavi još davne 2007.

''Kasandra je meni jedan od najdražih izvođača s kojima sam ja kao menadžer i producent radio'', rekao je. 

Malotko je Davorku Ručević znao po njezinu pravom imenu. Dovoljno je bilo reći Kasandra, slično kao što je na međunarodnoj glazbenoj sceni dovoljno reći Cher ili Madonna. Bila je posebna po svemu pa tako i po modnom izričaju.

''Moram priznati da sam uvijek bio potajno zaljubljen u nju, u principu uvijek je bila malo pretjerana, ali upravo to mi se kod nje sviđal'', kaže Nenad Korkut. 

Poznati glazbeni producent još 2010. je dao naslutiti kako bi se mogao dogoditi njezin veliki glazbeni comeback.

''Ona se priprema na svoj način već nekoliko godina da se vrati na scenu, ja jedva čekam da se to desi. A kad se to vrati, onda će se vratiti i dance scena u Hrvatskoj na velika vrata'', rekao je Miha jednom prilikom. 

Nažalost, smrt je bila brža i zaustavila je sve snove i nadanja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra Celebrity Kasandra se posljednji put u javnosti pojavila 2007., ali prošle godine se oglasila da bi se javila kolegici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene