evo koji je bio povod tome

Kasandra se posljednji put u javnosti pojavila 2007., ali prošle godine se oglasila da bi se javila kolegici

TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra Galerija

Kasandra se posljednji put u javnosti pojavila sada već davne 2007. godine, a još onda se pričalo da je teško bolesna.

Domaću javnost je šokirala smrt pjevačice Davorke Ručević Kasandre, koja je preminula u 55. godini, a nekadašnja zvijezda hrvatske dance scene već puno godina nije viđena u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz posljednje zbogom Kolege se u šoku opraštaju od kraljice domaće dance scene: "Počivaj u miru ljepotice i hvala ti za sve"

Posljednji put se pojavila na rođendanu bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe 2007. godine, nakon čega je samo nestala. Kružile su priče da je teško bolesna, a nije se oglasila sve do prije godinu dana, i to zbog nastupa Lane Klingor Mihić u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Naime, Lana je u showu izvela njezinu pjesmu "Kazna", a Kasandra joj se javila preko menadžera Zorana Škugora. "Gledala sam. Nemam Lanin broj, prenesi joj. Ista je, odlična je", pohvalila ju je Kasandra.

Upravo Zoran Škugor za DNEVNIK.hr je potvrdio tužne vijesti o Kasandrinoj smrti. Rekao je da je u ponedjeljak tijekom dana čuo tužnu vijest te ju je pokušao kontaktirati na telefon putem kojeg su se i ranije čuli, no nitko se nije javio. "Dobio sam od prijatelja obavijest o smrti osobe koja je preminula 3. prosinca ove godine, a sudeći po informacijama, to je ona. Zaista mi je žao", rekao nam je. Dodao je kako je istina da su planirali njezinu povratničku turneju, no zbog njezine bolesti je nisu realizirali.

Kasandra se proslavila 90-ih pjesmama "Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin'" i obradom pjesme "Sladoled" Jasenka Houre.

Nakon velikog uspjeha povukla se sa scene, a kasnije se saznalo da je pjevačica bolovala od endometrioze, zbog čega nije mogla nastaviti karijeru. Ipak, u intervjuu za 24sata u siječnju ove godine je ispričala i kako je sa scene otišla jer nije htjela pošto-poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. "Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati niti dogovoriti kavu s frendicom", rekla je onda.

Kako su pisali domaći mediji, Kasandra je živjela mirnim životom. Prije nekoliko godina je sama pjevačica otkrila da je imala izvanmateričnu trudnoću te izgubila voljenog muškarca.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šušnjara Josip Šušnjara Josip Šušnjara Josip Šušnjara +22 Josip Šušnjara Celebrity Ovaj nadareni dječak za finale je pripremio posebnu priču, na poruku koju je poslao roditelji su posebno ponosni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene