kao da je znao

Tonyjeva proročanska zadaćnica: Naježit ćete se na njegov dječji sastavak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tony Cetinski od djetinjstva je htio biti poznati pjevač, imati ženu i lijepi stan. Sve to mu se ostvario, a pogledajte što o njegovim počecima kažu njegov otac i baka.

Tony Cetinski gostovao je u emisiji "Petkom s Petkom", gdje mu je ekipa emisije priredila i brojna iznenađenja. No, nijedno ga iznenađenje nije dirnulo koliko ono iz rodnog mu Rovinja. Ekipa IN magazina je, naime, pred kamere dovela njegovog prijatelja, tatu, učitelja iz glazbene škole, ali i njegovu voljenu baku.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) ''na žalost dušmana'' Cetinski o najtežem danu u životu: "Svjedok mi je Bog. Nisam bio ni drogiran, ni pijan, išao sam osam na sat"

Osim toga, Petko je u emisiji pročitao i Tonyjevu "proročansku" zadaćnicu iz osnovne škole. Već tada je napisao kako želi biti pjevač. "Ja bih želio biti pjevač, na to sam se odlučio jer videći kako moj tata kao pjevač putuje u mnoge gradove, poželio sam da i ja to budem. On ima mnogo prijatelja i ja bih htio da me svi prijatelji vide na televiziji, kao mog tatu. Htio bih biti poznat i imati mnogo prijatelja. Imao bih lijep stan i ženu", napisao je Tony kao dječak. U njegovom slučaju, sve su se želje ostvarile! "Gdje ste to iskopali?", zapitao se Tony.

Njegova baka Milda potvrdila je da su od njegovih malih nogu svi znali da će biti pjevač. "Stalno je po nečemu lupao, i mami i baki uzeti sve lonce iz kuhinje, iznijeti na terasu i posložiti", rekao je njegov otac Matteo Cetinski. Baka Milda kaže da ju je nekad slušao, a nekad i ne. "Baka ga jako voli pa sam sve trpjela", priča simpatična Tonyjeva nona. Njegove koncerte s ponosom je otpratila. "U Istri, u Zagrebu u Areni, poslije u Puli", priča baka.

"Nisam stigao sve upoznati, neke je doveo da ih upoznam, bio je obljubljen", prisjetio se Matteo Cetinski o mladim danima svog sina. Tony je, poznato je, bio popularan među djevojkama. Što su još otkrili njegovi bližnji o glazbenim počecima i djetinjstvu, pogledajte u prilogu IN magazina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene