sve joj ide od ruke!

Znali smo da je jedna od naših najljepših glumica talentirana za pjevanje, a čini se da joj i ples itekako leži!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller, glumica Mateo Cvenić, plesać In Magazin: Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 4 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 5 Ples sa zvijezdama, Tara i Mateo - 1 Ples sa zvijezdama, Tara i Mateo - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +19 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Ona ne samo da je talentirana za glumu, već i pjevanje, a čini se da joj leži i ples. Tara Thaller ovih je dana izdala svoj novi singl ''Sjajim'', a njegovi taktovi odzvanjaju i na plesnim probama. U nedjelju će s mentorom Mateom Cvenićem otplesati slowfox i još jednom pokazati svoju svestranost.

ara Thaller i Mateo Cvenić u trećoj su emisiji showa otplesali cha-cha-cha. Ovog tjedna u pripremama su za novi ples. Na plesni podij donose…

Pogledaj i ovo Tara Thaller - 2 iznenadila prisutne Jedna od naših najljepših glumica priredila je show na reviji u Zagrebu, pogledajte zašto su je svi snimali mobitelima!

''Ove nedjelje imamo slowfox. Dosta zahtjevan ples, izazovan ali mislim da će to Tara vrhunski odraditi'', otkrio je Mateo Cvenić. 

Pod mentorstvom Matea Cvenića Tara je potvrdila svoj talent za ples. Od ranije je već pokazala da je gluma ono u čemu uspješno plijeni pozornost. A čini se i da će tako biti i u glazbi:

''Jedna od velikih želja mi je mjuzikl, koji je zapravo poveznica i pjevanja i glume, i plesa i nekako tog segmenta plesa me dosad najviše bilo strah, ali kako idem sad i radim s Mateom, kroz sezonu odnda si msilim sve se može ako radiš'', govori Tara. 

Nakon što je prošle godine započela glazbenu karijeru singlom "Oteta", ovih je dana predstavila novu pjesmu "Sjajim"...

''Pjesmu i videospot snimila sam još prije početka plesa. Imamo osjećaj da nemam vremena ni za što drugo, ali uživam u tome'', priča Tara. 

No u tom nedostatku vremena Tara svakako sjaji i odiše zadovoljstvom. A čini se da joj ni mentor nije ostao imun na njezine pjesme:

Ovaj zvjezdano-mentorski par odlično se sprijateljio. Osim njezine velike obitelji, najveća potpora joj je suprug Faris.

''On je jako zadovoljan, rekao je da bi volio da pobjedim, ali vidjet ćemo. Zadovoljan je jako jer radim na sebi, to je isto nešto što on cijeni'', objasnila je Tara. 

Hoće li Tara stići do finala i pobijediti, teško je još reći. No dosad se pokazala kao opasna konkurencija svim ostalim parovima. Show se nastavlja već ove nedjelje, a zvijezde i njihovi mentori donose nam filmsku večer.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham - 2 Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 7 +29 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 10 Celebrity Beckhamov sin zgrozio novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi, većina se pita jedno: ''Je li on normalan?''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković - 5 Mladen i Brankca Grdović Mladen Grdović +19 Mladen Grdović - 1 Celebrity Grdović snimljen na večeri s mladom odvjetnicom koju je obasipao poljupcima i izljevima ljubavi, a ona je otkrila i detalje njihova odnosa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene