Nema stajanja!

Bivša pjevačica Karme opet je udružila snage s Ivanom Zakom, a evo što radi dok nema koncerata i kakvi su planovi za dalje!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak Tara i Ivan Zak - 1 Tara i Ivan Zak - 2 Tara i Ivan Zak - 3 Ivan Zak In Magazin: Ivan Zak - 1 Ivan Zak (Foto: IN Magazin) +0 Ivan Zak (Foto: IZ VIDEOS) Galerija

Nakon zajedničkog hit-singla "Naj Naj" Ivan Zak i Tara ponovno su udružili snage. Pjevačica nekad vrlo popularne grupe Karma prvi je put otpjevala baladu koju joj je napisao upravo Zak. Uz glazbenu karijeru u Lijepoj Našoj krenula je i u osvajanje talijanskog tržišta.

Moćna ljubavna balada ''Na vrhu'' novi je as iz rukava ove atraktivne Istrijanke. Tara se u svoju prvu baladu u životu zaljubila na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Ivan Zak sprema li se tu nešto? Ivan Zak oduševio je fanove fotografijom s jednom od naših najomiljenijih pjevačica: ''Najbolji duo''

''Kako kažeš, 'Ljubav na prvi pogled'! Meni je Ivan ovu pjesmu već godinu dana ranije odsvirao na gitari. Odsvirao je više pjesama, ali ova mi je ostala u uhu. Ista priča kao i za 'Naj, naj''', kaže. 

''Pjesma 'Na vrhu' bila je zamišljena kao brza pop-pjesma koja se trebala naći na mom albumu još 2014. 'Usne varane'. Nekako sam je stavio sa strane i dopala se na kraju Tari, što mi nije žao jer kad smo je pretvorili u baladu, vidio sam da Tara odlično funkcionira u toj pjesmi'', objasnio je Ivan Zak. 

Koncerata nema, no to ne znači da Tara ne živi glazbu. Odnedavno je i radijski DJ.

''Rekli su da trebaju voditeljicu koja će zabavljati ljude, koja će pjevati, dežurno blebetalo ujutro. Rekla sam, to je posao za mene'', šali se.

No njezin najdraži, ujedno najizazovniji, svakodnevni zadatak jest biti mama.

''Ja sam majka predškolarke. Sad je ono kritično vrijeme, psihička priprema za školu, sad prolazimo neku fazu koja nije jednostavna'', priznaje. 

Nije jednostavno glazbenicima koji proživljavaju teška vremena. Zak nije dopustio da mu pandemija pomrsi planove, pa je glazba i dalje njegov prioritet.

''Samo glazba, glazba i glazba i sve što je vezano uz glazbu. Radim pjesme cijelo vrijeme. Otkad je ta korona, nisam nastupao, nisam imao niti jedan nastup, ali otvorio sam diskografsku kuću, radim na novim pjesmama, i za svoje pjevače, imam nekoliko novih pjevača, ostvario sam nove suradnje'', kaže. 

U nove izazove upustila se i Tara. Piše dječje pjesme na talijanskom koje će izvoditi klinci i klinceze na tamošnjim festivalima.

''Da, meni je praktički materinji jezik. U doba pandemije kad je bilo sve zatvoreno, kad se ništa nije događalo, pronašla sam neko utočište, sjela sam za klavir i počela pisati'', priča. 

Tog se nisu sjetili neki izvođači, što u Europi, što u dalekoj Aziji, koji su radije posudili melodije pjesama Tarine bivše grupe Karma i prepjevali njihove velike hitove bez dozvole.

''Mi smo pokušali urgirati na taj način da kontaktiramo s njima, da im zabranimo da pjevaju te pjesme. Ne zato što nama nije drago što se nekome sviđaju te pjesme, da možda netko vidi velik potencijal u tim pjesmama, nego nije u redu da ti uzmu pjesmu i da se potpisuju kao autori tih pjesama'', objasnila je. 

Tara razmišlja i o osvajanju talijanskog tržišta svojim pjesmama, no dok se to ne dogodi, kažu, bit će sretni ako uspiju zapjevati i u svojem dvorištu. Koliko im nedostaju koncerti?

''To me nemoj ni pitati. Da bih izašao pred publiku i pjevao, dao bih danas sve, ali... Nekad smo to shvaćali zdravo za gotovo, dođe mi feeling da je to bilo u nekom prošlom davnom životu, a prošlo je samo godinu dana'', kaže. 

Nadamo se da neće proći još toliko do Tarinih i Zakovih koncerata na kakve smo naviknuli u onom starom dobrom normalnom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene