Hit-destinacija

Svjetske zvijezde na hrvatskoj obali: Pogledajte tko je u Lijepu Našu došao raditi, a tko odmarati se!

Shaquille O\'neal (Foto: Dnevnik.hr) Shaquille O\'neal (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Shaquille O\'neal (Foto: Dnevnik.hr) Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Jake Bon Jovi (Foto: Instagram) Shaquille O'Neal (Foto: IN Magazin) +0 Shaquille O'Neal (Foto: IN Magazin) Galerija

Hrvatska obala već je godinama nezaobilazna stanica i brojnim svjetskim zvijezdama. I dok neki dolaze kako bi krstarili i uživali, drugi su u Lijepu Našu stigli kako bi radili. Holivudski glumci Salma Hayek i Owen Wilson u Splitu snimaju film, a nekadašnji košarkaš Shaquile O'Neil na Pag je stigao u ulozi DJ-a.

Došao je legendarni Shaquille o'Neal u Hrvatsku i odmah prilagodio prezime. Bivša NBA zvijezda toliko je oduševljena Hrvatima i Novaljom da je rekao da će se odsad prezivati O'Nealovich jer tako najčešće završavaju hrvatska prezimena.

''Volim Hrvatsku, volim Hrvate, hrvatsku hranu, hrvatske igrače. Sjajna zemlja. Vozili smo se brodom, mopedom, kušao sam i hrvatski sir. Naučio sam i nešto o povijesti, kako vjetar raznosi sol s mora, pa je ovce pojedu – i taj sir koji naprave, bude drukčiji! Bio je dobar!'' rekao je u ekskluzivnom intervjuu za DNEVNIK.hr.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlična reklama za Hrvatsku Pogledajte predivne prizore iz Splita i Dubrovnika u najavi holivudskog blockbustera

Sa svojih 216 centimetara visine, bivša NBA zvijezda koja nastupa kao DJ Diesel, najviši je DJ na svijetu, a osim što je nastupio na Zrću, o njemu se u Novalji snimao i dokumentarni reality u kojem će prikazati kako se provodio na Pagu.

''Ja sam DJ od 1988., to je moja strast'', rekao nam je Shaquille O'Neal.

Holivudski set ponovno se smjestio u Lijepoj Našoj. Splitom se već danima šetaju i snimaju Owen Wilson i Salma Hayek snimajući kadrove za film pod imenom "Bliss".

Atraktivnoj glumici ovo je drugi posjet našoj zemlji u samo nekoliko mjeseci. U travnju je u Rovinju snimala kadrove za film The Hitman's Wife Bodyguard, s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom. Oduševljenje ljepotama Hrvatske tada nitko od članova ekipe na svojim profilima na društvenim mrežama nije krio.

''Hrvatska ima prekrasnu morsku obalu'', zaključio je Ryan Reynolds. 

U Lijepoj Našoj ovog se ljeta odmarao i jedan od najpoznatijih pjevača – Jon Bon Jovi. U društvu supruge i sinova uživao je u jugu Hrvatske. Ni njemu ovo nije prvi posjet Lijepoj Našoj, a osvojila je i njegova sina Jacoba, koji se na društvenim mrežama hvalio kako uživa na našoj obali.

Obitelj legendarnog glazbenika nakon Dubrovnika je posjetila Cavtat pa Korčulu, a turneju su završili na Hvaru. Sličnu je rutu imala i obitelj Stallone, koja je iz Splita otplovila prvo na Brač, a zatim i na Hvar, a nakon ludih noćnih provoda odmarala se na Visu.

Još se jedno slavno holivudsko lice prije nekoliko dana odmaralo u Hrvatskoj. Riječ je o komičaru i glumcu Willu Ferrellu, čiji bi boravak u Lijepoj Našoj možda ostao anoniman da nije Nacionalnog parka Krka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) +8 Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Celebrity Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene