talentirani splićani

Što spaja statičara, kineziologa i bivšeg plivača? Proveli smo jedan dan s grupom Cambi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Cambi - 1 In Magazin: Cambi - 2 In Magazin: Cambi - 3 In Magazin: Cambi - 4 In Magazin: Cambi - 5 In Magazin: Cambi - 6 In Magazin: Cambi - 7 In Magazin: Cambi - 8 CAMBI - 7 CAMBI - 8 +20 CAMBI - 9 Galerija

Oni su statičar, kineziolog, bivši prvak države u plivanju i solist splitskog Hrvatskog narodnog kazališta, koji javnost osvajaju romantičnim baladama. Riječ je o momcima iz splitske grupe CAMBI, a naš Gordan Vasilj posjetio ih je na njihovim radnim mjestima.

Jedna od zapaženijih pjesama s ovogodišnjih Melodija Jadrana izašla je izravno iz radionice grupe CAMBI. Njihov drugi autorski singl, ljubavnu baladu ''Samo kraj mene živjela si'' napisao je Cambijevac Jure Nikolić.

Otkad su prije tri godine nastupom na Dori, hitom 'Zaljubljen', osvojili publiku, ovi talentirani Splićani imaju koncerte svakog vikenda, a od ponedjeljka do petka rade u struci.

38-godišnji Joško je već 17 godina zaposlen kao zborist solist u splitskom HNK.

''Sudjelovao sam u 50 različitih predstava, o ponovljenim izvedbama da i ne govorim. Ovo je moj drugi dom, ovdje sam svaki dan, samo što nemam krevet ovdje i ne prespavam'', kaže Joško. 

A nakon što je prije pet godina počeo raditi kao kondicijski trener, 36-godišnji magistar kineziologije Sandro ne zna za godišnji odmor.

''To vam je tako u privatnom poslu, kad ste trener, ljudi vas neće čekati, oni hoće svaki dan trenirati, napredovati, a naravno i meni je to veliko zadovoljstvo kad vidim da je netko napravio rezultat'', kaže Sandro Gebrec. 

Bivši prvak Hrvatske u leđnom plivanju 34-godišnji Luka Čulić je prije 10 godina bazen zamijenio radnim mjestom u splitskom Institutu za oceanografiju i ribarstvo.

''A radni dan ni jedan nije isti. Stvarno smo često po terenima, po morima, po ribarskim brodovima. A ovdje u ovom mrijestilištu što vidite, kad su eksperimenti onda to sve mora biti sve tip top. Ujutro dolaziš, provjeravaš parametre, gledaš što se događa s ribom, je li sve u redu.'', kaže Luka Čulić. 

A 40-godišnji inženjer građevinarstva Jure je prije tri i pol godine otvorio svoju firmu.

''Puno komunikacije s ljudima, puno problema, puno gašenja požara u istom danu, ali volim to radit. Bavimo se projektiranjem konstrukcija ili kako se u narodu kaže statika.'', kaže Jure Nikolić. 

I dok je Joško zaručen, Jure, Sandro i Luka zajedno imaju pozamašan bračni staž te ukupno šestero djece pa nas je zanimalo kako se njihove ljepše polovice nose s obožavateljicama.

''Imam ženu koja nije ljubomorna.'', kaže Luka Čulić. 

''Nismo mi Backstreet boysi.'', dodaje Jure. 

''Imam svoj Instagram profil koji više-manje ona vodi jer se ja stvarno ne snalazim u tome i onda kad netko od obožavateljica pošalje poruku, kaže, evo ti poruka, odgovori, tako da sve je to kod nas opušteno i kroz zezanciju.'', kaže Sandro. 

''Mislim da nema neke ljubomore.'', kaže Joško. 

Da moraju primiti petog člana u Cambi, tko bi to bio?

''Mislim da nije ni potreba.'', smatra Luka.

''Uuu, teško pitanje, Bon Jovi.'', dodao je Joško. 

''Grašo.'', kaže Jure.

''Bio je s nama na Melodijama, super momak, upoznali smo se, vrhunske pisme, vrhunski glas, Adi Šoše.'', dodao je Sandro. 

A baš poput Adija, i Cambijevcima u posljednje vrijeme sve polazi za rukom pa ćete za njih sigurno još itekako čuti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 8 Celebrity Knoll se pohvalila novom ljetnom turnejom, evo u kojem izdanju će nastupati diljem svijeta!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 3 Lana Klingor Mihić - 3 +24 Lana Klingor Mihić - 1 Celebrity Lana Klingor Mihić otkrila da se njezinoj najstarijoj kćeri ispunila dugogodišnja želja: ''Potpuno sama, nazvala nas je u suzama''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene