Za nastradale u poplavama

'Sretna sam kad me ne zaborave'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska je sinoć još jednom pokazala veliko srce. Pozivima građana tijekom koncerata u Zagrebu, Splitu i Rijeci, održanih u sklopu humanitarne akcije 'Hrvatska pomaže' prikupljeno je 3 milijuna i 200 tisuća kuna za pomoć stradalima od poplava u Slavoniji.

Uz najpoznatija estradna imena, sinoć je predsjednik Ivo Josipović zasvirao klavijature, prateći nastup Gorana Bare. Pomagala je i Jelena Rozga, Severina, Doris Dragović, Gibonni, Dino Rađa, sestre Zaninović, Massimo, Ivan Zak i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz Borba je počela VIDEO Glamur u Hrvata: Koje kriterije moraju zadovoljiti?

Severina i mali Aleksandar - Poziv koji ne možete ignorirati

'Jako sam uvijek sretna i čast mi je kad me zovu na takve stvari, kad me ne zaborave i kad mogu pomoć', rekla je Seve koja je stigla na glavni zagrebački trg sa sinom Aleksandrom. Zlatne loknice najpoznatijeg sinčića u Hrvata osvajaju simpatije u tren oka a njemu je samo do igre. 'Pa mislim, ko sva djeca. On je živ, drago mi je da je takav. Samo ja još ne mogu trčat, mene noga boli, zna pa iskorištava', kaže poznata mama.

Glazbenik koji je među prvima priskočio u pomoć bio je Ivan Zak. Već je održao tri humanitarna koncerta za pomoć Slavoniji a i osobno je posjetio poplavljena područja. Svoj su doprinos dali i Begini i Bosutski bećari. Prihod od nekoliko koncerata donirali su u humanitarne svrhe. Kako je bilo na koncertima pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene