Danas je uspješan

On je hrvatski princ Harry, a zbog svojeg se izgleda nosio s brojnim predrasudama: ''Zlostavljali su me osam godina''

Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

I Hrvatska ima svojeg princa Harryja, 21-godišnjeg Roberta Bojanića. Jedinog crvenokosog modela na ovim prostorima već je regrutirala i Vanja Rupena. Otkrio nam je s kakvim se predrasudama bori od malih nogu i zašto nema nijedan profil na društvenim mrežama.

Teško da ćete prošetati rivom u Poreču a da vam oko neće zapeti za ovog markantnog mladića. Kao jedini crvenokosi model na ovim prostorima, Robert Bojanić privlači pažnju na svakom koraku. Iako se od zagrebačke vreve dosad odmarao s bliskom prijateljicom Zdenkom Kovačiček, u Savičentu, u rodnom Poreču, ponovno su ga zatekli znatiželjni pogledi.

''Nema gdje me ne zaustavljaju, bilo u trgovini, u pekari, gdje god da dođem, e nije te dugo bilo ali i u Zagrebu također, u tramvaju, u busu'', otkriva Robert Bojanić.

Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr)

Svi ga većinom prepoznaju kao "hrvatskog princa Harrya", nadimka koji mu je otvorio brojna vrata. Iako mu usporedba s članom kraljevske obitelji laska, Robertu nije potrebna dodatna promocija. Već prvim dolaskom pred modne agente, bilo je jasno da posjeduje x faktor.

No, nije uvijek lako biti drugačiji. U to se uvjerio od malih nogu.

Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr)

''Bavio sam se osam godina plesom i konstantno sam imao nastupe po kazalištima, plesnim natjecanjima. Govorili su mi u školi ti se trebaš baviti nogometom, ti si muško, ples je za cure, ali nisam ih slušao. Ja sam trpio bulling tih osam godina koliko sam se bavio plesom i to mi je jako ružna uspomena iz djetinjstva'', iskren je Bojan.

Iako se od negativnih komentara i pritisaka udaljio preseljenjem u Zagreb, njegov ga je posao odveo i nešto dalje, sve do Kine, čije ga je gostoprimstvo oduševilo. Zvjezdani potencijal u prinčevu dvojniku prepoznala je i naša bivša Miss Vanja Rupena, a njezina ponuda za suradnju nikako se ne odbija.

Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr) Robert Bojanić (FOTO: Dnevnik.hr)

Što nam je još otkrio Bojan pogledajte u našoj video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene