"Ljepotice i genijalci"

Prvi put u Hrvatskoj: Novi show Nove TV koji spaja nespojivo, sociološki eksperiment u reality formatu!

Kandidatkinje showa Ljepotice i genijalci (Foto: Dnevnik.hr) Kandidatkinje showa Ljepotice i genijalci (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidatkinje showa Ljepotice i genijalci (Foto: Dnevnik.hr) Kandidatkinje showa Ljepotice i genijalci (Foto: Dnevnik.hr) Kandidati showa Ljepotice i genijalci (Foto: Dnevnik.hr) +0 Kandidati showa Ljepotice i genijalci (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nova TV od sljedećeg tjedna prvi put u Hrvatskoj donosi sociološki eksperiment u reality formatu. Radi se o novom showu "Ljepotice i genijalci", koji pred TV kamerama spaja na prvi pogled nespojive karaktere.

One su zgodne dame različitog stupnja obrazovanja i interesa, a oni momci kojima su znanost, znanstvena fantastika i videoigre ipak zanimljiviji od nježnijeg spola.

Pogledaj i ovo Ivan Cesar (Foto: PR) Ispali Karla i Ivan Ispali genijalac opleo po ljepotici: "Glumica u rangu niskobudžetnih španjolskih sapunica"

"Često mi znaju reći da izgledam kao Barbie. Uglavnom za fizički izgled dobivam komplimente. Iskreno, susrećem se s predrasudama što se tiče izgleda, ali više od žena. Ne toliko da me etiketiraju da sam glupača, koliko da sam laka cura. Ja sam sama sebi uzor, stvarno mi puno ljudi prilazi i često se zaljube", rekla je jedna od kandidatkinja.

Neki kandidati sebe pak opisuju kao geekove i tvrde da je to savršeni opis za njih.

Gledatelje, kandidate i kandidatkinje kroz show će voditi Igor Mešin, koji im je poručio da svi imaju nešto zajedničko, a to je da su svi izuzetno inteligentni, ali pomalo drukčiji.

Kandidati će u svim izazovima sudjelovati kao par, a tako i napuštati emisiju nakon eliminacija. Ocjene će si davati međusobno, no to će činiti i gostujući članovi žirija, odnosno posebni gosti.

Na putu do glavne nagrade čekaju ih različiti zabavni, ali i ne tako ugodni izazovi.

"Na kraju cijele priče, par koji doživi najveću i najbolju transformaciju otići će odavde fino bogatiji za 200 tisuća kuna", objasnio je Igor Mešin.

Hoće li na tom putu doći do konflikata, tko će komu natjerati suze na oči, a tko se s kime iskreno nasmijati i zabaviti, možete provjeriti u ovom jedinstvenom showu od ponedjeljka na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa Iva Jerković s jednako atraktivnom prijateljicom privlačila poglede na špici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene