Nova pojačanja

PROŠLO JE 20 GODINA Colonia nekad i danas - 'Mi smo kao mala mafija'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gotovo dva desetljeća Colonia vlada domaćom dance scenom. U novoj, izmijenjenoj postavi, predstavili su svoj 12. album.

Na jučerašnjem druženju s obožavateljima u Zagrebu članovi benda Colonia prisjetili su se svojih početaka - osobito modnih gafova kojima se danas smiju. Zašto se bend pretvorio u obiteljski biznis i tko u njemu ima glavnu riječ? Bilo smo na licu mjesta i saznali iz prve ruke.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić nije mogla sakriti Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

Izlazi novi album Colonie, a Indira nam je otkrila i novu strast - dizajn namještaja!

Formula uspjeha i dugovječnosti na glazbenoj sceni, kažu, leži u dobrim pjesmama i dobroj energiji. Otkad je bend napustio Tomislav Jelić Kameni, bend se zapravo proširio za dva člana - Valeriju i Miroslava.


'Mi smo kao neka mala mafija. Super, ja nemam ništa protiv, meni je Miro zakon, mi smo backstage ljudi, svatko na svoj način, ja u studiju, a on na gažama i za sad to dobro funkcionira dok nas dvoje ne poludimo', priča Valerija.

'To su ljudi od povjerenja, s njima treba raditi. Colonia je procvjetala, imamo mlađe snage kad je u pitanju pisanje tekstova, Miroslav moj koji se uhvatio u koštac s logistikom, manager, dobar je', priča uvijek raspoložena Indira. Nekadašnji stresovi, danas su im razlog za smijeh.

Kako to obično biva, 20 godina na sceni učinilo je svoje, pa se danas zabavljaju kad uskoče u modni vremeplov i prisjete se svojih modnih gafova. 'Možda nekad krive cipele, pa pogledam, kako sam mogla to kombinirati, ali sve u svemu, uvijek sam si zgodna', ističe pjevačica.

A kako je bilo na druženju pogledajte u prilogu inMagazina. 

 

Upravo....

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene