sasvim iskreno

BALKANSKA ROMANTIKA "Obrisati wc školjku iza nužde. To je znak ljubavi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako održati romantiku u dugogodišnjim vezama otkrila su nam brojna poznata lica.

Večera za dvoje, pogled ispod obrva i one dvije slatke riječi ''Volim te''! Kada ste, poštovani pripadnici jačeg spola, posljednji put svojoj boljoj polovici priuštili ovako romantičan trenutak? Ne sjećate se?! Neka istraživanja kažu da smo mi Balkanci cijepljeni protiv romantike.
"Ne bih rekla da su Balkanci cijepljeni od romantike, mislim da su baš jako romantični", kaže Ivana Mišerić.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

"Mi ćemo ženi pokazat da nam je stalo do nje ako gledamo s njom Ramba, jer želimo je priključiti u svoj svijet, želimo joj objasniti zašto je John Rambo toliko važan. Druga stvar, naši svakodnevni postupci! Bacit ću prljave čarape u onaj koš za prljavi veš, to je znak romantike i ljubavi, obrisat ću wc školjku kad je zapišam, to je znak romantike i ljubavi", dodaje voditelj Daniel Bilić.

Dame priznaju, problematika prevelikih očekivanja od muškaraca, po pitanju romantike, seže u rano djetinjstvo. Odrasle su na bajkama u kojima neustrašivi i prezgodni princ na bijelom konju spašava svoju djevu od zločestih zmajeva. "Ali sam onda shvatila kroz život da mi je dovoljno da imam jednog muškarca koji će me obranit od malih ružnjikavih paukova i stonoga", govori Nives Celzijus.

A kako održati leptiriće u trbuhu u dugogodišnjoj vezi ili braku? "Da sam ja to znala onda to sve ne bi završilo tako kako je završilo", iskrena je Nives.

"Stvar je u tome da mi nikad ali nikad ne možemo doći do te razine gdje žene žele nas jer smo mi njihovi prinčevi na bijelom konju, mi smo ti odabranici njenog srca! Mi nismo prinčevi! Mi smo onaj mali debeli koji princu dodaje oklop!", smatra Bilić.

Princ ili bucko koji princu dodaje oklop, nije važno, važno je da svaki dan učinite nešto romantično da se vaša bolja polovica iznova zaljubi u vas.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene