Žena nogometaša

Ne želi se zamjeriti supruzi - 'Kuha stvarno dobro, ne bih se žalio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od gradonačelnika Bandića preko braće Mamić do izbornika naše reprezentacije sa suprugom - brojni poznati Hrvati nisu sinoć propustili otvorenje restorana Roberta i Anice Kovač.

Veliku pažnju izazvala je i Željka Markić iz inicijative 'U ime obitelji', koja je također bila pozvana na ovo druženje s poznatim licima iz hrvatskog javnog života.

Pogledaj i ovo Leticija Kovač - 2 Već je prava poduzetnica! Kći Roberta i Anice Kovač na zagrebačkoj špici pohvalila se vlastitim projektom s prepoznatljivim detaljima!

Ovo je supruga Nike Kovača!

No najveće zanimanje medija izazvala je samozatajna supruga hrvatskog izbornika Nike Kovača koja je dosad vješto izbjegavala medije. A tako je bilo i ovaj put. Niko Kovač također nije želio surađivati sa 'sedmom silom', no zato je njegov brat Robert otkrio kako je nastala ideja o restoranu.

'Volim hranu i piće, kao i moji partneri, prijatelji i kumovi', rekao je Robert, a pohvalio je i suprugino kulinarsko umjeće. 'Kuha stvarno dobro, ne bih se žalio', šalio se Kovač. A i Iva Balaban ima samo riječi hvale o Aničinoj kuhinji. 'Anica je idealna žena za to. Ona je velika domaćica', rekla je Balaban.

Tko je još sudjelovao na otvorenju restorana, pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene