Finalisti Masterchefa

Suza za suzom: Njezin otac bio je protiv MC avanture

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon tijesne borbe, Iva Pehar odnijela je pobjedu u trećoj sezoni showa MasterChef. Eleni i Anti malo je nedostajalo do te titule.

Dvoje finalista posjetili smo u Splitu i Zagrebu kako bi nam otkrili kako gledaju na show te koji su im daljnji planovi. S Elenom smo zaplesali na folkloru, a s Antom bili na tržnici.

Pogledaj i ovo showbuzz Masterchef 2015. Tko će pokušati preveslati žiri, a tko kuha kao u 18. stoljeću?

Robert Budimir Bekan otkrio koja je njegova druga ljubav nakon kuhanja

Elena će ostati zapamćena i kao osoba koja je prolila najviše suza u MasterChef kuhinji. 'Ja sam u prijavi za MC iz zezancija napisala da mi je mana što jako puno plačem', otkrila je Elena čiji je otac bio protiv toga da se uopće upusti u ovu avanturu. 'Tata je rekao da ne idem, ti plačeš, osramotit ćeš se, ja sam rekla neću plakat, to je samo igra, ali tata je ispao u pravu kao uvijek', priča Elena.

Ante je pak s druge strane bio jako blizu pobjedi. A unatoč navijačima, nije osvojio titulu novog Hrvatskog MasterChefa. Prijavio se u show kako bi ispitao koliko je uistinu dobar i nije se razočarao. Pokazao je, također, zavidno znanje o hrani, namirnicama i kulinarskim tehnikama. 'Jasno da mi je žao što nisam pobijedio, nije ti svejedno ali mislim da je drugo mjesto ogromna stvar i nemam nikakvih žaljenja, zadovoljan sam i sretan bilo bi lijepo da sam pobijedio ali i ovako je super', kaže Ante.

Iako je ovo kraj jednog, za sve kandidate lijepog razdoblja, nove životne i kulinarske avanture za njih tek počinju. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene