Kako će proteći potraga?

Upoznajte šarmera koji će uz pomoć majke pokušati pronaći srodnu dušu: "Otac sam i sretno rastavljen!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ženim sina - 1 Ženim sina - 3 Ženim sina - 4 +0 Ženim sina - 2 Galerija

Oni su šarmantni, stasiti i spremni pronaći ljubav svojeg života. A u tom će im pomoći njihovi roditelji. Na ekrane se vraća show ''Ženim sina?'', koji i u ovoj sezoni nudi pregršt smijeha, zabave, romantike, ali i nepredvidivih i šokantnih obrata. S emitiranjem počinje već 22. kolovoza i zato je vrijeme da vas upoznamo s ovogodišnjim kandidatima. Antonio Obradović tvrdi da sa svojom majkom Mirjanom čini ''ubojitu kombinaciju''. Je li to zaista tako, doznajte u idućim minutama.

Antonio i Mirjana Obradović su majka i sin koje ćemo gledati u novoj sezoni showa "Ženim sina?".

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

"Dolazim iz Vukovara, tamo sam se rodio, ali živim u Zagrebu. Otac sam dvoje djece, sretno sam rastavljen i pokušavam se ponovno oženit", otkrio je Antonio.

"Jedanput sam ga ženila, sad bih ga rado htjela udat!", našalila se mama Mirjana.

Antonio će imati priliku upoznati po osam djevojaka s kojima će idućih tjedana graditi odnos, upoznavati se, zabavljati, sve do trenutka kada ostaje samo jedno pitanje - staviti ili ne prsten na ruku odabranoj djevojci.

"Samo naše prezime govori da ćemo ljude obradovati i da volimo ljude obradovati", najavila je mama Mirjana.

"Očekujem dobru zabavu, nova poznanstva, stečena prijateljstva. Uglavnom sve se vrti oko zabave i smijeha", dodao je Antonio.

A ovog šarmera mogu osvojiti djevojke koje su?

"Nemam sad baš nešto, nisam razmišljao kakve će biti", priznaje Antonio.

"Zgodne, vedre, komunikativne, duhovite. Tražimo idealnu djevojku!", nadovezala se Mirjana.

Iz tjedna u tjedan pred njim će biti uzbudljive i zabavne situacije, ali i teški izbori.

"To ćemo vidjeti, od situacije do situacije. Nekad će možda biti loš policajac, nekad dobar, pa ćemo vidjeti", kaže Mirjana.

Kako će proteći njegova potraga možete pratiti u trećoj sezoni showa "Ženim sina?" na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 10 Demi Moore - 11 Demi Moore - 2 +16 Demi Moore - 3 Celebrity Holivudska ljepotica ove godine slavi 60. rođendan, a u bikiniju izgleda bolje nego upola mlađe žene!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene