Konkurencija je bilo velika

Plesačica na svili, harmonikaš i plesna grupa novi su finalisti Supertalenta, a ostala su još samo tri slobodna mjesta!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Jakša - 5 Matej Jakša - 4 Matej Jakša - 3 Matej Jakša - 2 Matej Jakša - 1 Ana Vukman - 5 Ana Vukman - 4 Ana Vukman - 3 Ana Vukman - 2 Ana Vukman - 1 +21 Ana Vukman - 4 Galerija

Harmonikaš Matej Jakša i plesna grupa Flik Šenkovec dobili su najviše glasova gledatelja i plasirali se u finale Supertalenta. Treću finalisticu, plesačicu na svili Anu Vukman, izabrao je žiri. Slijedi pregled sinoćnje emisije, dojmovi finalista, ali i detalji što nas još čeka u Supertalentu.

Najviše glasova publike i izravan plasman u finale Supertalenta, u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji, osvojio je harmonikaš Matej Jakša.

Pogledaj i ovo Maja Šuput komentira ples na svili ''Nastup vrijedan finala!'' Šuput oduševila plesačica na svili: ''Ja ti kao žena mogu reći da tvoje tijelo u ovom kostimu izgleda vau!''

Publika je u finale poslala i plesnu grupu Flik Šenkovec, a odlukom žirija, mjesto u finalu ima i plesačica na svili Anu Vukman.

Konkurencija je bilo velika. No Matej je finale svojim nastupom itekako zaslužio.

Plesna i gimnastička grupa Flik Šenkovec na pozornicu je donijela 'svemirsku koreografiju.

"Muzika je bila super. Outfitom ste ubili. Opravali ste svojim nastupom priču o tome da ste 'nadnaravna bića", komentiala je Flik Šenkovec Maja Šuput.

Fantastična Ana Vukman oduševila je na svili.

"Jaooo. Pitala sam Fabijana usred nastupa - Jel postoji išta ljepše?. Svaka ti čast", poručila je Ani Martina Tomčić. 

"Ovo je najveća razlika između audicijskog i polufinalnog nastupa koju sam ja ikad vidio", složio se Fabijan Pavao Medvešek.

Priprema za finale već počinje. Ali i snovi o pobjedi. Ako se to dogodi – nije teško reći na što bi potrošili novčani iznos.

Pred nama je još jedna polufinalna emisija. Još su samo tri mjesta za finale slobodna. Već sljedeće nedjelje vidjet ćemo još dva zlatna gumba i njihove nastupe. Finale se željno iščekuje!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene