Spektakl je počeo!

Bilo je i suza, ali i neočekivanih poteza, a plesač je u emisiji uživo proslavio i rođendan!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama ALBINA I MARIO Ples sa zvijezdama ep 1 LUCIJA I MARKO Ples sa zvijezdama ep 1 JELENA i MARKO Ples sa zvijezdama ep 1 BOJANA I GORDAN Ples sa zvijezdama ep 1 MARKO i GABRIELA Ples sa zvijezdama ep 1 SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 1 IVANA I IVAN Ples sa zvijezdama ep 1 MATIJA I HELENA Ples sa zvijezdama ep 1 FILIP I PAULA Ples sa zvijezdama ep 1 +3 VLATKA I MATEO Ples sa zvijezdama ep 1 Galerija

Prva live emisija Plesa sa zvijezdama je iza nas. Otkiveni su plesni parovi, prvi plesovi otplesani, a žiri je dobio dojam kakve ovogodišnje plesne snage su u konkurenciji. Spektakularna plesna nova sezona je počela. Djelić sinoćnjeg showa donosimo u prilogu In magazina.

Domenika Žuvela i Alan Walme na plesni su podij donijeli rumbu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ples sa zvijezdama - 1 najveći plesni show Ples sa zvijezdama u finalu je Zlatnog studija: Donosimo razgovor s dobro poznatim, uigranim žirijem!

Pedro Soltz i Valentina Walme paso doble. Vlatku Pokos i Matea Cvenića na podij je doveo bečki valcer, a Asim Ugljen i Nika Jelić umarširali su, plešući paso doble.

Filip Vidović uz Paulu Jeričević predstavio se emotivnim valcerom.
Prvi ples Lucije Lugomer i Marka Šapine bio je samba. Marko Petrić i Gabriela Pilić predstavili su se tangom. Marko Mrkić i Jelena Perić izveli su jive.

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš plesali su quick step. Sandi Pego i Helena Janjušević izveli su jive. Ivana Čuljak i Ivan Jarnec cha cha cha. Matija Lovrec i Helena Bradvica pokazali su tango, a Albina Grčić i Mario Ožbolt jazz.

Žiri nije krio oduševljenje. Bilo je i kritika i pohvala.

''Tamo na pozornici je gorila neka vatra, ali nije bila ni približno ko vas dvoje...'', jedan je od komentara. 

''Lijepo te ponovno vidjeti na pozornici u kojoj god ulozi...'', rekla je Franka. 

Bilo je i suza, ali i neočekivanih poteza, a plesač Alan Walme proslavio je rođendan!

Već sljedeće nedjelje počinje pravo plesno natjecanje. Trinaest parova bore se dokazati i pokazati da su najbolji! Čeka nas fiesta latino!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene