sve zabilježeno

Gaf za gafom: Tko je zaboravio otvarati usta, tko je pjevao bez mikrofona?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su spas u 'playbacku' potražili i najbolji vokali svijeta. Kad je u pitanju domaća estrada, playback gafovi dogodili su se i najboljima.

Otkad je estrade i estradnih zvijezda i zvjezdica - otad je i playbacka. I iako je mnogo puta estradnjake spasio, toliko im je puta i zadao glavobolje. Stoga nisu baš svi pristaše zijevanja u mikrofon.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Tonči Huljić napunio Lisinski, Jelena Rozga oduševljena: 'Bio je genijalan, još sam pod dojmom'

'Playback nikako i ni u kojem slučaju. Puno je ljepše pjevati uživo, ljepše je kad čovjek uživo pred publikom kreira i stvara moment koji tada dijeli nego kad samo zijevam, to je užasno glup osjećaj', smatra pjevačica Vanda Winter. Pamela Ramljak ipak ne isključuje u potpunosti playback. 'Radije playback jer sam se opekla nekoliko puta, kod nekih takvih stvari kad je na matricu, pa ne čuješ dobro'. Opekla se Pamela i na prošlogodišnjem festivalu kad je odbila pjevati na playback, što je rezultiralo visokim tonovima, o kojima se govorilo danima.



Andrea Šušnjara jednom je prilikom tek na pozornici shvatila da pjeva na playback. 'Nisam imala pojma. Ja sam počela pivat i svima govorim idemo i vidim da mi ne radi mikrofon', prisjetila se. A festivali su očito bili kritični i za Jelenu Rozgu, koja je također na popisu onih koji su zaboravili otvarati usta i zbog toga se našla na udaru struke i ne baš kolegijalnih komentara. ' Zaboravila sam na sve, tako mi je bilo lipo, šta je najgore, zaboravila sam otvarat usta, pjevat. Žao mi je. Imam jedan mali problemčić, nisam navikla pjevat na playback, zaboravila sam jedan dio pjesme, a šta ćeš, dešava se', kaže Jelena Rozga.

Dvostruki standardi: Jelena Rozga na meti zbog cipela vrijednih 8 tisuća kuna

A jedan dio pjesme zaboravio je i Miroslav Škoro, koji je nakon toga danima bio na meti medija, koji su ga zafrkavali da ga je omeo bujni dekolte Lidije Bačić. 'To je bilo simpatično, mislim da ti ljudi to ni ne zamjere', kaže Lidija.

Događa se i najboljima - čak je i diva Tereza Kesovija u euforiji dignula ruke i pritom zaboravila otvarati usta. A da ne spominjemo da su Beyoncein nastup na inauguraciji Baracka Obame, baš kao i epski nastup Whitney Houston na Superbowlu, također - bili lažnjaci. Na jednom cijenjenom festivalu Draženu Zečiću je svojevremeno bio pušten playback grupe Baruni. Zeko je, u kategoriji nezgoda s playbackom, definitivno pobjednik. Pogledajte cijeli prilog inMagazinaa kako je to izgledalo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene