Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa

Za šarmantnim Crnogorcem uzdišu žene, no on ljubi samo jednu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon duge 4 godine koliko mu je trebalo da ugleda svjetlo dana, film Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa napokon je dočekao i zagrebačku premijeru.

Čekali su, čekali i dočekali. Glumačka ekipa pod redateljskom palicom Nikole Vukčevića, nakon regionalnih premijera filma Dječaci iz ulice Marxa i Engelsa, napokon je doživjela i onu zagrebačku. Za film koji je sniman na raznim lokacijama, uključujući i London, u Podgorici se traži ulaznica više.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan - 1 Urnebesno! Naš zgodni glumac nasmijao je pratiteljice čestitkom za njihov dan, evo kako se uredio: ''Tako to rade pravi muškarci!''

Glumački kolege Goran Bogdan i Momčilo Otašević, i privatno su dobri prijatelji. Gogo i Momo, kako ih od milja zovu oni najbliži, u razlici od 15 godina odigrali su zapravo istu ulogu - starijeg i mlađeg glavnog junaka filma.

KPDP: Kako ekipa funkcionira kada se ugase kamere?

'Sklopili smo zajedno jednu lijepu ulogu. Čini mi se, ono što je meni važno, je da ljudi koji mene znaju i prepoznaju da me pitaju tko je sad ovaj drugi glumac, jesi ono ti bio, tko je u prvom, tko u drugom dijelu, nisu sigurni to je Gogo, tko sam ja', priča Momčilo.

Simpatičnog glumca trenutačno gledamo u seriji Nove TV, Kud puklo da puklo, u ulozi rendžera nacionalnog parka, a šarmantni Crnogorac za kojim uzdišu brojne obožavateljice, otkrio nam je čime ga je osvojila djevojka Tina. 'To je jednostavno tako. Tvrdoglavošću, nema se šta dalje objasniti', kratko je rekao.

A ulogu u filmu dobio je i Damir Urban koji je obradom naslovne pjesme oduševio publiku na zagrebačkoj premijeri. Međutim, svestranom glazbeniku ovo nije prva niti filmska niti kazališna uloga.

A kako je bilo na premijeri pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene