Pogađate tko?

Od 'bauštelca' do glazbene zvijezde - ON je kralj dijaspore!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Mate Bulić 32 godine živi u Frankfurtu pa mu je iz tog razloga i dodijeljena titula Kralja dijaspore.

Unatoč tome što gotovo pola života živi u Njemačkoj, pjevač je našoj ekipi naglasio kako su Hercegovina i Hrvatska njegov jedini dom. U razgovoru s novinarom inMagazina, Davorom Garićem pjevač otkriva detalje o svom trnovitom putu od bauštelskih početaka do statusa glazbene zvijezde.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Bulić u intervjuu govori i o svojoj obitelji koja mu je oduvijek bila najveća potpora.

Vodimo vas u rodno mjesto Mate Bulića!

'Kad sam dolazio u Frankfurt, prije 32 godine, znam da su govorili da je tu klima slična Splitu, dolje mediteranskim tim gradovima, međutim, u zadnjih par godine kao što se svugdje promijenilo, promijenilo se i tu. Moramo nosit jakne, šalove, ali još snijega nema', kaže Mate te dodaje: 'Prvih 15 godina ja sam praktično tu bio sa obitelji, bio sam i majka i otac svojoj djeci jer je žena radila, neko se morao brinut. Pored toga što su prošli fazu jaslica, vrtića i tako dalje, morali su osjetit blizinu roditelja tako da je palo na mene. Taj dio u životu mkeni ne nedostaje da ne neko kaže ''Čuj, onaj najljepši dio sa djecom nisam bio s njima, toga mi je žao!''. Meni je obrnuto'.

Na pitanje osjeća li se kao domaći u Frankfurtu, Mate otkriva: 'Naravno da se ne osjećam jer moja jedina domovina, moja Hrvatska, moja Hercegovina, a ovo mi je 'ajmo reći ne rezervna, ne alternativna nego jedna zemlja koja mi je draga jer ipak provesti u jednoj zemlji 32 godine - mora vam ući u srce, htjeli vi to ili ne! Tako je, i ušla je u srce i ako je u pitanju nogomet, Nijemci s kim god igraju osim Hrvatske ja navijam za njih. To moram priznati', kaže Mate.

Poznati pjevač je pred kamerama inMagazina otkrio još i brojne druge zanimljivosti, a o čemu se radi, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene