Kad se hoće, može se

Iz zrakoplova na najiščekivaniju modnu reviju: Gospođa Ćorluka živi sto na sat!

Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Modna revija eNVy Rooma (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Modna revija eNVy Rooma (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Modna revija eNVy Rooma (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Modna revija eNVy Rooma (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +0 Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Svaka modna priča koju ispiše Envy Room uistinu je posebna. Znaju to i brojne zvijezde pa ni ovog puta nisu propustile sjesti u prvi red i pogledati novitete s potpisom modnog dvojca.

Kada je u pitanju revija Envy Rooma, možete biti sigurni da ćete u prvom redu sresti Franku Batelić. Od milja zvani Envići, bili su uz prelijepu pjevačicu, u svim važnim životnim trenucima. Njihovu haljinu nosila je i na Eurosongu i na svojem vjenčanju. nNa reviji su svi primijetili da pjevačica zbilja blista. 

Pogledaj i ovo showbuzz Bravo dečki! OTVOREN SHOWROOM Modno carstvo eNVy rooma u središtu Zagreba

''Hvala, sve je stvarno super, nemam se na što požaliti, genijalno'', rekla nam je Franka. 

Pjevačica trenutačno dovršava album. Do kraja su ostale još dvije pjesme. Idući tjedan u planu je snimanje videospota.

Uz brojne obaveze, sa suprugom Vedranom uspije provoditi dosta vremena. 

''Ja sam ovdje na reviju došla direktno s aviona, ali što se želi to se i odradi'', zaključila je Franka. 

Kada vas u modnu priču povede dvojac Envy Room, onda možete biti sigurni da će to biti ugodno putovanje, promišljeno do najmanjeg detalja. Sve uzvanice morale su biti tip-top sređene već u tri popodne.

''S obzirom na to da sam uoućena u njihov koncept znam zašto su odabrali dnevno svjetlo koje još dodatno pridonosi ugođaju. Sve ove biljke izgledaju predivno tako da mi je potpuno razumljivo. S obzirom da imam večernjih obaveza, ovaj mi je termin savršen'', rekla nam je Kristina Krepela. 

Tihana Harapin Zalepugin dodala je da u Parizu i Londonu nije nimalo čudno kad su revije oko 12, 13 sati zato što je dizajnerima užasno stalo da već sutra budu u dnevnim novinama i da čitaju pohvale ili kritike na račun svoje kolekcije. 

Ovog puta svoje modele smjestili su u svojevrsni zimski vrt, nešto kao zagrebački Kew Gardens. Ono što je svaki put prelijepo na revijama je što se uzvanice uistinu potrude oko stajlinga pa nerijetko oduševe, a neke i iznenade.

Inače, svakoj zvijezdi suradnja s dizajnerima mnogo znači. 

''Kad god mi nešto treba mogu ih nazvati i znam da će napraviti sve ono što ja zamišljam, da će dodati još taj neki svoj đir, neki romantičan, ali opet odrješiti, snažna žena đir'', priča nam Franka. 

A uz Envy Room, dotjeranih zvijezda neće nedostajati na crvenim tepisima.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene