Iskrena Jelena

'Nisam mogla vjerovati, nikada mi se to nije desilo!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splićani su sinoć još jednom pokazali veliko srce!

 Pod geslom 'Za istinu, ja mogu sve' na Gripama je održan humanitarni koncert za pomoć splitskom Centru za autizam.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Trosatnim spektaklom, Rozga, Halid, Oliver, Kondža, Jole i brojni drugi razgalili su oko 4000 posjetitelja, među kojima su bili i generali Mladen Markač i Rahim Ademi.

Najveću pažnju plijenila je Jelena Rozga, koju je raspjevana publika 2 puta vratila na bis. Popularna Splićanka malo je odmorila od haljina pa je sinoć tako nastupila u hlačama i jakni do pupka, iako je, priznaje, i ona poput većine Hrvata dobila koji kilogram tijekom uskrsnih blagdana.

>> Uske hlače otkrile ono što je Rozga htjela sakriti

Medijska halabuka oko njezinog najnovijeg hita 'Nirvana' se napokon stišala, a u samo 6 dana od objavljivanja skupila je preko milijun pogleda na internetu. Njezina mnogobrojna publika već je pjeva od početka do kraja pa je premijerno live izvođenje na Uskrs u jednom splitskom klubu rasplakalo pjevačicu.

'Nisam mogla vjerovati. Stvarno, nikad mi se to nije desilo ni sa jednom pjesmom do sad i nikad nisam bila sretnija. Nakon 5 dana lošeg spavanja, da ne kažem neprospavanih noći, vjerujte mi sa nedjelje na ponedjeljak sam spavala kao mala beba. Presretna sam bila', tvrdi Jelena.
Što je još otkrila, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene