Žiri odabrao

Najbolje i najgore odjeveni: Koga vi birate?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatske glumice su se ove godine više nego ikad potrudile oko svojih stajlinga za svečanost dodjele Nagrada hrvatskog glumišta. Koja je pritom zaradila palac gore, a koja ne, presudio je naš stručni žiri.

Žiri inMagazina kojega čine modni stilist, vizažistica i modna kreatorica, detaljano je analizirao naše poznate dame i njihove toalete za Nagrade hrvatskog glumišta.

Pogledaj i ovo showbuzz HDDU Hollywood na domaći način - glamur i sjaj bez crvenog tepiha

Najviše pozornosti prisutnih svojom pojavom izazvala je Bojana Gregorić Vejzović koja u zadnje vrijeme izgleda bolje nego ikad. Prepoznao je to i dizajner Ivica Skoko koji se potrudio da izbor crne boje bude sve samo ne siguran. Naravno, za to su zaslužni prozirni dijelovi haljine zbog kojih je možemo nazvati svime osim uobičajenom.

>> Glamur na hrvatski način: Ne zna se koja je ljepša!

I dok nam je Bojana u svojoj haljini pomalo u sjećanje prizvala izazovnu haljinu Gwyneth Palthrow, baletna prvakinja Mirna Sporiš i te kako je podsjetila na nedavni odabir Jennifer Lawrence. Dokaz je to kako naše glumice i te kako prate svjetske crvene tepihe, priča nam modni novinar i stilist Marko Banjavčić.

Oko toalete osobito se potrudila i Judita Franković koja se odlučila za kreaciju modnog dvojca Vijeka Franetovića i Nikice Ivančevića. Za isti modni dvojac kao Judita Franković odlučila se i Jelena Perčin i nije pogriješila presudio je naš žiri. Balerina Edina Pličanić pokazala je kako se na crvenom tepihu i umjetno krzno može izgledati lijepo i elegantno.

Potpuni nedostatak modnog sluha pokazao je Andrej Dojkić u stajlingu koji bi bio primjereniji za izlazak na piće s dečkima u lokalni kafić. Kombinaciju ležernog i svečanog ponudio je Dinko Bogdanić iako moramo priznati nama bi bilo draže da traperice sačuva za manje svečane prigode.

U svečanim prigodama rijetke se dame odluče odjenuti hlače. Ipak, sve koje su se na to jučer odlučile nisu pogriješile. Pa tako ni glumica Sandra Lončarić Tankosić. Ipak, apsolutna pobjednica, barem prema našem žiriju bila je glumica Petra Kurtela u, barem kada je u pitanju crveni tepih, potpuno neobičnom izdanju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene