Multipraktik zvijezde

Otkrivamo koji su to domaći glazbenici i vrsni vinari, poduzetnici, vrtlari ili pak uzgajivači pasa!

Maja Šuput Maja Šuput DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Maja Šuput Danijela Martinović +0 TLZP Lana Klingor Mihić Galerija

Dok neki muku muče s jednim zanimanjem, drugi vješto žongliraju i s nekoliko profesija istovremeno. U kategoriju ''multipraktik'' spadaju i neke domaće zvijezde. Donosimo listu domaćih glazbenih zvijezda koje se uz koncerte i hitove na top ljestvicama, mogu pohvaliti i dodatnim zanimanjima. Koji su to domaći glazbenici i poduzetnici, vinari, poljoprivrednici, kuhari, glumci, voditelji ili pak uzgajivači pasa, zna naš Davor Garić.

U Lijepoj našoj često čujemo onu staru ''drž' se ti svog posla'' i mnogi cijeli radni vijek provedu u jednom zanimanju. Ipak, postoje i oni koji žongliraju s nekoliko poslova pa s pravom nose titulu ''multipraktik''. Jedna do njih je Maja Šuput. Ima uspješnu glazbenu karijeru, vrsna je poduzetnica s nosom za biznis, vodi svoj brend, članica je žirija Supertalenta, a odnedavno i voditeljica. Iako joj to nije prvi put.

Pogledaj i ovo Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 otkrili svašta Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan"

''Ali imam osjećaj kao da mi je prvi put. Ne znam, neizmjerno me to počelo veseliti jer mi ide dobro'', priznaje Maja. 

Multitalentiran je i Tony Cetinski. Puni arene zahvaljujući svojim hitovima, nastupa kao DJ, a pokrenuo je i mali OPG gdje je ozbiljno prionuo na poljoprivredne radove.

''Jako puno rajčice se desilo u mom vrtu, jako puno zelene salate, luka naravno, ali rajčica me ugodno iznenadila. Neću više kupit u dućanu rajčicu, nema šanse'', kaže. 

Na nekoliko radnih bojnih polja je i Indira Levak. Više je od dva desetljeća pjevačica, no okušala se i kao tekstopisac, vlasnica teretane i dizajnerica namještaja.

''I kada putujem, kod mene nema praznog hoda. Ja ti malo uzmem bilježnicu, pa ti suprug i ja sjednemo, malo onda ja nešto nacrtam. Naravno, izvedba je njegova jača strana, ideja i dizajn to mene krasi, tako da nas dvoje fantastično funkcioniramo po tom pitanju'', otkriva. 

Jedan od slavnih super multipraktika je Miroslav Škoro. Ovaj glazbenik doktorirao je ekonimiju, radio je kao radijski novinar, televizijski voditelj, generalni konzul RH u Pečuhu, bavi se vinarstvom, a sada je političar.

Danijela Martinović u glazbi je tri desetljeća, a 2016-te se odlučila na veliku promjenu. Objavila je svoju prvu knjigu poetskih zapisa ''Šalabahter života''. Budući da je doživjela uspjeh, nastavila je pisati. Izdanja se brzo rasprodaju pa je sada pjevačica i spisateljica.

''Mislim to mi je zaista veliki kompliment. Nije to bila moja namjera. Ja želim potaknuti ljude, ja zaista mislim da poezija spava u svakom čovjeku i da se naprosto trebaju usudit'', priča. 

Iako su je na početku karijere doživljavali kao starletu, Nives Celzijus dokazala je da je talentirana na više razina. Sve je zaposlenija kao pjevačica, za svoj je spisateljski rad nagrađena Kiklopom, glumila je u TV serijama, ali i na kazališnim daskama Hrvatskog narodnog kazališta.

''Nije bilo treme, nije bilo dilema da li to mogu ili ne mogu. Znala sam da mogu i da ću bit izvrsna u tome'', tvrdi. 

Pjevačica, kuharica, PR stručnjakinja, blogerica i uzgajivačica pasa. Lana Klingor Mihić, ako smo preskočili neku od tvojih profesija, javi nam, ali i ovo je prilično impresivno. Uz sve to, uživa i u obiteljskoj idili.

''Ja osobno sam se jako pronašla u obiteljskoj sreći, okružena djecom i mužem i psima i meni je to OK'', zaključuje. 

Multipraktičan je i Luka Nižetić. Ovaj pjevač, vrsni je kuhar, okušao se i kao glumac, i to u monodrami i vlasnik je restorana.

''Ne kuham, šefujem! Al znaš kakav sam ja šef? Nikakav'', šali se. 

Našalio se Luka, no uspjesi i rezultati svih zanimanja naših multipraktičnih zvijezda ipak govore da su majstori u svemu čega se prime.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene