Spremaju nešto!

Mladen Grdović našem tenisaču odlučio ispuniti želju: Potvrdio da će s Bornom Ćorićem snimiti duet!

Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Navijačka euforijaMladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ekskluzivno za IN magazin Mladen Grdović potvrdio je da priprema duet s Bornom Ćorićem. Nakon što je naš najbolji tenisač izrazio želju zapjevati s njim, zadarski glazbenik odlučio mu je ispuniti želju. Grdović nam je otkrio i što je kumovalo skandalu na nedavno održanom Splitskom festivalu, gdje su ga prozvali šund-pjevačem.

Jedan od domaćih glazbenika kojeg je najteže uhvatiti ovog ljeta zato što čovjek radi od 0 do 24, Mladen Grdović.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

''Kad su ovako naporne turneje, čak mi je lakše odraditi Kanadu, Ameriku i Australiju nego po Dalmaciji, od Istre, gori-doli, gori-doli'', govori nam pjevač na početku intervjua. 

Zanimalo nas je kad će u penziju s obzirom na to da 40 godina radi istim tempom. 

''Nema ti kod nas penzije. Koliko izdržiš, izdržiš. Jer zbilja sam rasprodan, najbolje sam rasprodan ovog ljeta, ali pogriješio sam, moram menadžeru reć da mi napravi jedno deset koncerata manje'', govori nam. 

Kad smo njegovih obožavatelja, među zvijezdama ima jedan najvatreniji, a to je naš najbolji tenisač Borna Ćorić, koji je nedavno izrazio da bi htio duet s njim. 

''Pa ja i Borna ćemo napravit sigurno! Drag čovjek, dobar tenisač. Među prva tri će sigurno biti u svijetu. Mi se čujemo stalno i trebam sad izmisliti nešto dobro, ali to kad bude vrime, krajem devetog mjeseca'', govori nam Mladen. 

Dobre će pisme ponovno biti u Zadru. Naime, Grdović planira oživjeti Zadarfest jer je na Splitskom festivalu nedavno doživio neugodno iskustvo.

''Bija je skandal, mi smo došli na press-konferenciju radi festivala i taj čovjek Gal je meni rekao da unazad pet godina da ne trebaju takvi u Splitu pjevači šund kao Grdović. A ja sam tri puta pobijedio na festivalu, teško je u Splitu pobijediti'', objašnjava nam. 

U Splitu je zapjevao i za Mišu, evo u kakvim su  odnosima njih dvojica. 

''Ja sam imao 15 godina kad sam s njim na turneji bio. On je popavljao auto, imao je Masserattija tada, i popravljao je auto kod mog pokojnog oca Bepa'', prisjeća se Mladen. 

Sjećanja ne blijede ni na druženja i pjesme Olivera Dragojevića.

''Oliver je bija jedan, ja bih rekao, vanzemaljac. Nažalost, nema ni njega, nema Cice, nema Keme, puno njih nema, sa njima sam odrastao. Oliver je zbilja bio zvijezda nad zvijezdama, odličan pjevač, odličan klavijaturist'', smatra Grdović. 

Grdović ovih dana ima razloga za slavlje. Slavi 61. rođendan, no rođendanske fešte, zbog brojnih obveza, ipak neće biti. A hoće li mu Brankica prirediti neko iznenađenje?

''Ja se nadam da hoće, ona zna da je meni teško i zna kakav je ovo život'', govori nam Grdović. 

Usprkos svemu, Grdović nema u planu odustati od glazbe, nego se baca u nove glazbene pohode. Kako je i obećao, duet s Bornom Ćorićem jedan od je prvih na redu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Pjevačica Žanamari Peričić (Foto: IN Magazin) Žanamari (Foto: Instagram) +10 Žanamari (Foto: Instagram) Celebrity Žanamari se požalila na jedan problem, a Ecija Ivušić napisala joj je što misli o njezinu outfitu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene