Vraća se na scenu

Nakon 3 godine: 'Imao sam obiteljskih problema sa zdravljem'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Velika potpora Mili Hrniću je obitelj za koju bi život dao, a unuci imaju posebno mjesto u njegovu srcu

Nakon 3 godine stanke, pjevač Milo Hrnić vratio se nastupima, a za povratnički koncert odabrao je Split.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Tri su godine prošle od posljednjeg koncerta, a Milo Hrnić odabrao je upravo grad podno Marjana za svoj povratnički nastup.

'Imao sam problema obiteljskih sa zdravljem. Prvo ja, pa žena. pa sin, pa operacije ove - one. Uglavnom bilo je ozbiljnih problema za zastoj međutim sada je situacija pod kontrolom', objasnio je.

I Milo se vratio jači nego ikad. Velika potpora mu je obitelj za koju bi život dao, a unuci imaju posebno mjesto u njegovu srcu, ali i telefonu - jer kada se ne vide onda se svakodnevno moraju čuti.

'Kako nećete voljeti svoju unučad kad mi je to najveća radost zapravo, samo nemam toliko vremena. Evo sada sam radio pripreme za ovaj koncert, da sam doveo Marka ovdje proba bi propala, on bi se u sve petljo, ne zna ništa, ali toliko se već naučio na mobitele da šalje SMS poruke babi', kaže Milo.

Mahom mlađa generacija popunila je do zadnjeg mjesta splitski klub, a Mili je to normalno jer kaže njegove se pjesme mogu prilagoditi svima. Osim pjevanja, Milo je zaplivao i u glumačkim vodama.

Što je Milo još otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene