''I danas se naježim''

Mia progovorila o groznom iskustvu: ''Bila sam najbliže umobolnici''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mia Begović prepričala je događaj koji ju je nevjerojatno naljutio.

Mia Begović i danas pati za svojom sestrom. To je bol koja je neizbrisiva i baš zato i danas se sva naježi kada se sjeti trenutka nepoštovanja medija koje je doživjela nakon smrti svoje sestre. Mia je ovaj slučaj ispričala u emisiji Petkom s Petkom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

''Jednom sam jednu naslovnu stranu tužila. Dokazivala sam deset godina svoje pravo, deset godina sam plakala svaki put kada sam se pojavila na sudu. Tražila sam ispriku tog lista i kada sam dobila presudu, taj tjedan, taj tjednik je ugašen. Mene su bez rukava, nakon smrti sestre, stavili na naslovnicu. Bila sam ljutitog pogleda na slici, a oni su to stavili na naslovnicu i napisali ''Nikada više neću govoriti o sestri Eni''. Da stvar bude bolja to je bila fotografija gdje su izrezali moju sestru. To je bio trenutak kada sam bila najbliža umobolnici u svojem životu'', iskreno je prepričala glumica Mia Begović.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene