Ekskluzivno

Šerif Šuput: Iako smo od nje navikli na svašta, ovoga je puta iznenadila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam ekskluzivne kadrove sa snimanja novog videospota Maje Šuput.

Okružena sviračima i opijena dobrom atmosferom Maja Šuput rasplesala se u visokim potpeticama gacajući po blatu. Nije sišla s uma nego je predano snimala kadrove novog videospota 'Hej, Balkano'. Nije su tu samo plesalo i pjevalo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Poznati Hrvati progovorili o 'uletima' koje će zauvijek pamtiti

Poput kakvog lokalnog šerifa Maja je i zapucala iz vatrenog oružja. 'Nekako sam se ufurala, osjećala sam se moćno i dobro. Čak sam u jednom trenu pomislila dok sam snimala 'kupit ću si jedan za zaštitu' ali druga scena u glavi je bila 'ne, Maja, nemoj, prvo ćeš sebe propucat pa ćeš ubit nekog sa strane slučajno'', priča Maja o svojem iskustvu s pištoljem iako je bio napunjen ćorcima.

Povlačenje okidača nije jedino što je Maja na ovom seoskom imanju učinila prvi put u životu. Okušala se i jahanju konja. 'Bilo me je malo strah. Kad smo krenuli konji su se skupili okolo, nisam znala jesu li to divlji konji, možda od muzike jer su dečki jako glasni, da se ne bi konji prepali ili ne zna nešto, međutim, s vremenom sam se opustila, onda sam ja zajahala, ali to je bilo jahanje na suho! Mislim, na prazno! Bez galopa, ne znam kako bi to rekla!', priča pjevačica.

Novi će spot očito biti itekako zabavan. Iako u pjesmi pjeva kako se na Balkanu najbolje ljubi, partnera s kojim bi spojila usne Maja još uvijek nema. 'Ima i naših koji se ljube strasno, slasno, sočno i moćno, ali ima i stranaca koji to rade strašno dobro', kaže iskusno Maja. Kako je bilo na snimanju pogledjate u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene