Siječanj iz snova!

Poznate Hrvatice zimu provode u egzotičnim krajevima, pogledajte koje su lokacije odabrale za rajski odmor!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 6 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 1 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 2 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 3 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 4 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 5 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 7 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 8 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 9 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 10 +17 In Magazin: Egzotična zima poznatih Hrvatica - 11 Galerija

Siječanj mnoge zvijezde koriste za punjenje baterija pa su spakirale kovčege i otputovale u toplije krajeve. Maja Šuput odabrala je vrući pijesak egzotičnog Mauricijusa, glumica Ana Uršula Najev Brazil i Boliviju, a Nikolina Pišek Maldive. Koja je Miss Hrvatske na Baliju doživjela nezgodu s majmunom, otkriva Davor Garić u pregledu egzotičnih putovanja domaćih zvijezda.

Spakirani kovčezi, putovnica i zrakoplovna karta domaćim su zvijezdama ovog siječnja visoko na listi prioriteta! Maja Šuput na odmor s obitelji odletjela je na Mauricijus. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Sunce, more i egzotični prizori odmor su za dušu i tijelo, a Maja, Nenad i Bloom na toj rajskoj destinaciji vrijeme najčešće provode na plaži.

''Sad smo na jednom dijelu faze dogovora da mijenjamo destinacije. Kad idemo na godišnji, ponavljamo destinacije jer neke volimo, pa nam je žao ne otići. Ali sad fakat idemo na destinacije na kojima nismo bili jer hoćemo proći još tih nekoliko zemalja gdje nismo kročili da ih vidimo, a i pijesak, sunce... Baš je i Bloom rekao: 'Ja bih na Mauricijus!' pa rekoh, ajde...'' ispričala je Maja Šuput.

Miss Hrvatske 2014. i model Antonija Bračulj uživa u Indoneziji, a na Baliju je imala i malenu nezgodu s majmunom. Egzotiku je izabrala i Nikolina Pišek. Tešku je godinu ostavila iza sebe, otputovala na Maldive i napisala:

''Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti'', zaključila je.

Nakon što je medijske stupce napunila vijest da je za razvod Momčila Otaševića i Jelena Perčin kriva njihova kolegica Ana Uršula Najev, glumica je tu priču opovrgnula i otkrila da uživa u Južnoj Americi.

''Dakle, jedan dan me puklo i uzela sam kartu za Brazil i Boliviju gdje je jedan dio moje obitelji, moja majka i moja sestra, tako da imamo tri tjedna slobodno, prvi dan idem i zadnji dan se vraćam'', rekla je Ana Uršula Najev. 

Influencer Sandi Pego sa suprugom i bebom otišao je u Dubai, a Mia Dimšić odlučila se za Pariz. S Eiffelovim tornjem u pozadini zapjevala je "Toxic" Britney Spears i pokazala svoj nepoznati talent - sviranje čašom za kavu.

Selimo se na Farske otoke - arhipelag od 18 otoka na kojima je više ovaca nego ljudi. Ovi nevjerojatni prizori bili su scenografija za odmor slastičarke koju smo upoznali u "MasterChefu" i "Plesu sa zvijezdama" Ivane Čuljak.

U snježnoj idili sa suprugom je uživala glumica Ana Gruica Uglešić. Oni su se zaputili u Italiju. Unatoč snijegu Gruica je sve oduševila videom u kupaćem kostimu. Baš poput Gianne Apostolski, koja se odmara u Tulumu, poznatom turističkom odredištu u Meksiku. Doma u Brazil otputovao je hrvatski zet, model i pobjednik "Plesa sa zvijezdama" Pedro Soltz.

Zvijezde siječanj koriste za punjenje baterija, a sudeći prema egzotičnim prizorima, 2023. bit će showbiz godina za pamćenje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene