''Bogu iza nogu''

Ljubavne zavrzlame, svađe oko rajčica, što to muči likove nove serije koju ćete odmah zavoljeti?

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 1 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 2 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 3 Ekipa nove serije Bogu iza nogu - 4 In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu +10 In Magazin: Nova serija Bogu iza nogu Galerija

''Bogu iza nogu'' ime je nove serije Nove TV. Ovo je mjesto gdje se za sigurnost građana brine policajac na biciklu, a susjede se svađaju oko toga kome se rajčica posušila, a kome nije. Tko je pak bacio oko na župnika, pogledajte u videu In magazina.

U Gornjem dolu, kako je ime televizijskog mjesta u kojem se odvija radnja serije Bogu iza nogu za sigurnost mještana brine se Srećko. No najveći kriminal ovdje je - izgubljeni bicikl.

''Drži sve pod kontrolom ili misli da drži sve pod kontrolom i dakle uvodi red u selo, odnosno brine da u selu sve bude po zakonu'', priča Mario Valentić o svom liku. 

Pogledaj i ovo Mario Valentić - 2 "Kaj ti se dogodilo?" Mario Valentić prisjetio se titule kojom se okitio prije 20 godina, a objavio je i fotografije od tada: ''Bio je to lijep period!''

Pokušavao je Srećko nekoliko puta položiti ispit za policajca, ali mu to dosad nije pošlo za rukom. Upravo zato selo obilazi na biciklu, a i uniforma mu je malo drugačija.

''Nije tipični policajac, odnosno ima neke elemente koje je vjerojatno skinuo sa nekih filmova, gledajući razne filmove Policijske akademije i to'', priča Mario. 

Možda bi Srećko mogao izgladiti odnose između dviju susjeda Biserke i Melite. A razdor među ove dvije susjede unosi zapravo - sve.

''Malo sam ljubomorna na svoju susjedu, onda kad vidim njen pomidor a moj se posušio, ali Bože moj, ne'', otkriva neke detalje svog lika glumica Vesna Ravenščak. 

''O Meliti sve najbolje, mislim vidjet ćete, tak puno se imamo rad, da ne bih o njoj više'', govori glumica Radoslava Mrkšić. 

Osim onih sa susjedom ima Melita i ljubavne probleme.

''Kolega Dino Rogić, on igra svećenika. Na njega sam malo bacila oko. Ja sam naime udovica bez djece, a gledajte, žena u najboljim godinama, mislim moram živjet još, ne'', priča Vesna. 

Puna života je načelnikova sestra te Mirkova majka Zdenka Žderić. U toj ulozi gledat ćemo Elviru Aljukić.

''Nadam se da sam se promijenila i da me publika opet neće prepoznati, ali kad ste eto navalili da se snimim. Sad će svi znati da sam to ja, a baš sam htjela da budem neprepoznatljiva'', šali se. 

Ponovno je glumica za ovu ulogu dobila koju godinu više.

''Ja ne znam zašto ne žele da pokažu ovo zmijsko tijelo i ovu prelijepu ženu koja se krije ispod svega ovoga. Šalim se..... I ja se stvarno pitam ali valjda ovaj, valjda mi to dobro ide, vjerojatno hoće da što prije ostarim'', razmišlja Elvira. 

U seriji Bogu iza nogu susrest ćemo ambicioznog gradonačelnika koji provodi slobodno vrijeme pecajući, svećenika koji se bori s iskušenjima koje mu donosi život. Vidjet ćemo ovdje i najvećeg macho muškarca u selu ali i borbu između dviju snažnih žena za pažnju seoskih muškaraca. Među tim ženama je i gostioničarka Tereza, koji je prilikom snimanja scena imala i zvučnu pozadinu prirode.

Prvi dan snimanja kada smo došli, snimali smo nešto po ovom prolazu, morala sam ići prema tamo. I u jednom trenutku je redatelj trebao zvat akciju i u cijelom jezeru su se uskreketale sve žabe, roda se usklepetala, ništa nisam čula, sad sam se već navikla na kolege u sceni.

Što će se događati Bogu iza nogu, ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić i gost (Foto: Dnevnik.hr) Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 1 +3 Mate Bulić (Foto: Instagram) Celebrity Mate Bulić konačno dočekao povratak najmilijima, objavio prvu fotku iz svog doma nakon dugih 9 mjeseci

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene