Ne krije emocije

Mate Bulić konačno dočekao povratak najmilijima, objavio prvu fotku iz svog doma nakon dugih 9 mjeseci

Mate Bulić Mate Bulić In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić i gost (Foto: Dnevnik.hr) Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 1 Mate Bulić (Foto: Instagram) Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Mate Bulić, Josip Ivančić +0 Mate Bulić (FOTO: Instagram) Galerija

Mate Bulić vratio se kući nakon višemjesečne duge i teške borbe s koronavirusom, njegovi obožavatelji su presretni i jedva čekaju nove koncerte.

Jedan od omiljenih pjevača naših prostora, ali i šire, Mate Bulić objavio je sretnu vijest kako je konačno stigao kući i to nakon nekoliko mjeseci duge borbe s koronavirusom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Mate je na svom facebooku podijelio fotografiju na kojoj pozira sa svojom obitelji kod kuće i uz dirljiv poduži status u kojem je otkrio i kako se osjeća.

"Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene svo ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate", napisao je uz fotografiju.

"Bogu fala! Lijepo vas je vidjet. Pozdrav cijeloj obitelji", "Baš mi je drago da ste se oporavili. Samo malo strpljenja i opet ćete Vi na pozornicu i s Vašom pjesmom dijeliti pozitivne emocije s publikom koja Vas željno očekuje", "Samo polako bit će vremena za pjesmu. Što brži povratak na staro od srca vam želimo", "Ova objava me jako razveselila. Hvala dragom Bogu i veliki ti pozdrav prijatelju", "Dobar i nasmijan tako nam budi .Sve dobro vam želim Mate. Obitelj još veselija", "Brz oporavak i vidimo se opet negdje uživo", "Bravo Mate, legendo. Živ i zdrav bio", samo su neke od brojnih poruka podrške koje je dobio u komentarima.

Pjevač se u srpnju ove godine oglasio prvi put nakon osam mjeseci i teške borbe s koronom, čime je također jako razveselio svoje vjerne obožavatelje.

Inače, njegov tim se glasio početkom ove godine nakon što je izvijestio javnost da je pjevač završio u bolnici zbog koronavirusa i zamolio sve da ne šire neprovjerene informacije o Matinom stanju nakon što je završio u bolnici.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića", objavili su tada na njegovom službenom profilu na Instagramu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Twitter) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Celebrity Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene