A grudnjak ni nema

Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) +14 Bebe Rexha (Foto: Instagram) Galerija

Bebe Rexha jedna je od onih zvijezda koje uvijek hrabro odabiru odjevne kombinacije, a da je tome tako dokazala je i ovoga tjedna u Veneciji.

Mlada pjevačica albanskih korijena, 32-godišnja Bebe Rexha, na tulumu kuće Dolce&Gabbana u Veneciji pojavila se u dosta zanimljivoj modnoj kombinaciji. Pred fotografe je stala u oskudnoj haljinici s uzorkom zmijske kože, no kada se okrenula i pokazala dekolte svima je bilo jasno da pršti samopouzdanjem.

Pogledaj i ovo Bebe Rexha (Foto: Instagram) Koračala je hrabro Njezin duboki dekolte pao je u drugi plan zbog visokog izreza na haljini, a teško je bilo ne primijetiti i jedno i drugo

Pjevačica je imala duboki dekolte koji je jedva obuzdala, a ispod haljine očito nije imala grudnjak. Poznata plavuša stil je upotpunila cipelama s visokom potpeticom, a osim dekoltea imala je i dosta visok prorez na donjem dijelu haljine.

Osim nje, na događaju mjeseca u Veneciji su se pojavile Kourtney Kardashian i njezin dečko Travis Barker, Doja Cat, January Jones, Lady Kitty Spencer i brojne druge poznate face.

Bebe Rexha inače danas zarađuje milijune dolara, surađuje s najvećim glazbenim imenima, rado je viđen gost raznih holivudskih događanja, ide na uspješne turneje, a na društvenim mrežama prate ju milijuni obožavatelja. Ipak, pjevačica se ranije ove godine požalila kako u njezinu životu nije sve tako savršeno.

Naime, od svojih glazbenih početaka itekako je promijenila fizički izgled, a nabacila je i pokoji kilogram. Unatoč tome, često ističe kako se nikada nije osjećala zadovoljnije u svojoj koži.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +7 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Zanimljivosti Brojne tragedije obilježile su život ove ljepotice, no najveća je ubojstvo njenog brata: ''Znao je da je meta otmičarima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene