želi biti poduzetnica

Kći Anice i Roberta Kovača uspjehe svojih roditelja spojila je u svoju ideju kojom će pokušati osvojiti tržište!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anica i Leticija Kovač - 6 Anica i Leticija Kovač - 5 Anica i Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač - 3 Anica i Leticija Kovač - 2 Anica i Leticija Kovač - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +12 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Galerija

Leticija Kovač kći je našeg bivšeg Vatrenog, a danas uspješnog nogometnog trenera, Roberta Kovača. Mama, Anica, ostvarila je jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, ponijevši titulu prve pratilje. Leticija je njihove uspjehe uspjela spojiti kreiranjem trenirki u kojima možete bodriti naše sportaše i ujedno biti u trendu.

Sport se u obitelji Kovač shvaća ozbiljno. Kada se bodre naši natjecatelji ispred televizora je cijela obitelj.
ton. 

Pogledaj i ovo Leticija i Anica Kovač Ljepotice! Jedna od najljepših Hrvatica snimljena u veselom izlasku s kćeri, čini se da je od nje pokupila sve najbolje!

''Pogotovo nogomet. Da, mi svi volimo gledati nogomet, doma i navijamo i vičemo i psujemo i deremo se i pjevamo. Najgore je kad smo svi na okupu kad navijamo, svi smo treneri i nogometaši u jednom što u biti nikako ne valja'', priča Anica. 

Obiteljsku ljubav prema sportu, ali i modi, lijepa Leticija spojila je kreiranjem trenirki s prepoznatljivim kockicama.

''Počelo je u Monacu ja sam, tamo išla u školu i dobili smo projekt napraviti svoj biznis i kako sam cijelo vrijeme razmišljala nešto raditi u vezi mode i trenirka mi je bila prvo što mi je palo napamet'', rekla je Leticija. 

Anici se ideja odmah svidjela pa se uključila u projekt.

''Kad sam vidjela da ona nešto u tom smjeru crta, onda sam mislila hej nogomet, naš svijet, Hrvatsku. I onda kad je ona počela to sve crtati smo rekli, ajmo nek proba i ja kao mama želim samo reći - ako ne probaš nikad nećeš znati i ako padneš bitno je samo da se ustaneš'', kaže Anica. 

A koliko je Leticija naučila kroz ovaj proces?

''Iskreno naučila sam puno, radim još na novim idejama, ali općenito sve radim. Jest da mi mama pomogne u nekim stvarima, ali stvarno sam počela biti samostalna, učim se iako ne znam neke stvari, ali pitam i to je najbitnije'', priča Leticija. 

Leticijine oversized trenirke, u kojima se može strastveno navijati, dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji, koje simboliziraju boje hrvatske zastave.

Koliko je teško imati tako uspjkešne roditelje?

''Pa ne bih rekla da je teško, ja njih ni ne vidim kao neke zvijezde, oni su meni mama i tata, mi nismo zvijezde, ali meni bude drago kad ih ljudi prepoznaju'', priča Leticija. 

U poslu, slično kao i u životu, važna je autentičnost i iskrenost.

''Ja sam joj rekla, lijepo prodaš toliko i toliko trenirki, a onda lijepo odvoji jednu svotu i daj drugima kao primjer, onima koji nemaju. Znači nije bit ovoga da nešto vrtiš, da imaš neke pare, meni je stvarno bitno da imaš na tržištu nešto što je cool'', zaključila je Anica. 

Talentirana Leticija već radi na kolekciji za djecu, a slijedi i iznenađenje za toplije dane.

Cijeli  intervju pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene