Nakon tri godine pauze!

Koncert ''Želim život'' vraća se na glavni zagrebački trg, evo koje će vas domaće zvijezde voditi kroz krunu humanitarne akcije!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 1 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 2 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 3 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 4 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 5 In Magazin: Frano Ridjan In Magazin: Minea +0 Koncert Ana Rukavina - Želim život Galerija

U subotu 25. studenog Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organiziraju 18. po redu humanitarni Koncert ''Želim život'', na kojem će vas zabavljati brojne glazbene zvijezde. Najpoznatija humanitarna akcija u Hrvatskoj ove godine prvi put traje dva mjeseca te je već svima dobro poznati broj 060 9000 otvoren od 1. studenog do 31. prosinca.

Nakon tri godine pauze zbog koronavirusa, koncert "Želim život“ vraća se na glavni zagrebački trg, gdje će vas 25. studenog od 21 sat i 15 minuta na pozornici čekati voditeljski par Renata Končić Minea i Frano Ridjan.

"Prije svega veselim se koncertu što se vratio, što ćemo se vratiti publici i publika nama i što ćemo na jedan veliki i spektakularan način obilježiti taj svima nama važan dan. Posebno se veselim našem dragom Frani, volim s njim raditi. Sam po sebi zabavan i ono što mi je super od samih početaka što sam od njega mogla puno i naučiti. Vjerujem da ćemo se ove godine jako lijepo nadopunjavati", zaključila je Minea.

"Ja se osobno jako veselim što se vraćamo na Trg bana Jelačića, to je bila moja prva radna obveza na Novoj TV kad sam došao i prešao i veselio sam se tom trenutku onda jer je to bio najveći spektakl prije Božića na svim televizijama i drago mi je što ću opet dijeliti pozornicu s Mineom", dodao je Frano.

Ana nas je, nažalost, prerano napustila 2006. godine, a njezina želja je bila da se stvori Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. U njega se do danas upisalo više od 63 tisuće ljudi, zbog čega je 167 teško oboljelih pacijenata dobilo nadu za spas života.

"Moj jedan bivši kolega je bio kvalificiran biti donor jednom malom dječaku i njegova priča mi je još onda zvučala znanstveno fantastično, tako da to što mi radimo ovako i što se čini mi samo pjevamo i zabavljamo se, ako nakon tog koncerta samo pet ljudi ode donirati svoje stanice, možemo napraviti velike stvari", smatra Frano.

Koncert "Želim život“ kruna je humanitarne akcije koja traje do 31. prosinca. Prijenos možete pratiti 25. studenog na Novoj TV i online platformama Nove TV, a a broj 060 9000 možete zvati već sada.

"Uzmite svoje telefone u ruke i ako ne možete biti s nama na samome trgu, budite svakako uz male ekrane, uz telefone, zovite i zajedno činimo velika djela", poručila je Minea.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić i Ana Uršula Najev Domagoj Ivanković - 2 +19 Nika Barišić Nekad i sad Pogledajte koliko su se Josip i Lara iz Kumova promijenili od početka snimanja serije: "Smršavili ste u međuvremenu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 4 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 3 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 2 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 1 +25 Jelena i Novak Đoković Zanimljivosti Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene