Zvijezda ''Dar Mara''!

Večeras pogledajte kako se bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović snašla u svojoj prvoj glumačkoj ulozi!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović In Magazin 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović na setu serije Dar mar - 3 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović na setu serije Dar mar - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na setu serije Dar mar - 1 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar +7 Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Galerija

U mjestu Dizmovo, u kojem je smještena radnja popularne serije ''Dar Mar'', vrijeme je stalo - ondje je još 2019. i predsjednica je Kolinda Grabar Kitarović. Upravo zahvaljujući toj radnji bivšu ćemo predsjednicu vidjeti u njezinom prvoj glumačkoj ulozi. Što nas sve očekuje doznala je Dijana Kardum za In magazin.

Kolinda Grabar-Kitarović nakratko se vratila u svoju staru ulogu - onu predsjednice Republike. I među Dizmovčane će unijeti pravi dar mar. A za ulogu predsjednice nije bilo boljeg izbora od nje same.

''Pa nisam puno razmišljala jer mislim da u životu treba prihvatiti svaki izazov sve što se nudi. Iskreno došla sam se zabaviti malo ovdje. Ne znam kako će to publika primiti, ali nadam se dobro'', kaže. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Kako se snašla? Bivša hrvatska predsjednica u glumačkim vodama po uzoru na neke svoje domaće prethodnike, ali i svjetske kolege

Najveće uzbuđenje bit će naravno u obitelji Grob. Linda Grob, mlađa kćer obitelji je presretna kad dobije pismo da je Predsjednica dolazi vidjeti, iako joj nitko u to neće vjerovati.

''Predsjednica jako dobro i jako lijepo glumi, bilo je prefora s njom. Prvo sam se onako sramila, pa sam imala scenu da sam morala plakati, ali kako sam bila tako uzbuđena, nisu mi suze uopće mogle ići. Bila sam toliko uzbuđena mislila sam, a što ću sad napravit. Toliko mi je smijeh bio na licu, nije mogao se spustiti dolje. Bilo je super znači, bila je jako lijepa i sve. Jako baš, svidjela mi se jako.'', rekla je Mia MIkulec. 

Glumica Ankica Dobrić kaže d je jako lijepo od predsjednice što je pristala na ovo. 

''Jako lijepo od nje što je pristala. Ona je inače jedna divna gospođa, jako je cijenim, sad mogu reći gospođa kad više nije predsjednica, čak je i Maro poznaje, znale smo se ranije dok ona još nije postala predsjednica, naime imale smo istu frizerku'', priča Ankica. 

Za ovu se suradnju bivša predsjednica odlučila i kako bi djevojčicama pokazala kako ništa nije nemoguće i da ono što žele mogu i ostvariti.

''Nema muških i ženskih poslova, postojimo samo mi kao ljudi, osobe sa svojim sposobnostima, sa svojom etikom, sa svojom osobnošću. Ništa u životu nije nemoguće kao što sam rekla ako se dovoljno trudi, ako se dovoljno uči i ima potporu okoline i to je ono što mi kao država moramo pružiti tim mladim djevojčicama da ih ohrabrujemo'',rekla je bivša predsjednica.

A dok mala Linda Grob u seriji silno želi postati predsjednica. Mia sebe ne vidi u političkoj karijeri.

''Zamišljam si možda da budem pjevačica ili glumica nešto ovako, pa vidjet ćemo'', govori Mia. 

Da je gluma ono što je zanima shvatila je vrlo rano. A veselju nije bilo kraja kad je dobila ulogu u seriji Dar Mar.

''Baš sam mislila da se moja mama šali. Mislila sam čekaj štaaa, i onda kad sam skužila bila ajme meni glumit ću u seriji. Onda sam bila tako uzbuđena'', prepričava. 

Puno pozitivnih uzbuđenja ova nam godina i nije dala jer je zbog pandemije korona virusa sve stalo. Zato su i dani bivše predsjednice u potpunosti sada drugačiji.

''Izgledali bi vjerojatno drukčije da nema ove pandemije. Ovo novo normalno mi se nikako ne sviđa. Nije mi se dogodilo još pa od srednje škole ja mislim. Jer na fakultetu sam sa suprugom putovala Europom na Interrail, dakle nije mi se dogodilo da sam ovako dugo na jednom mjestu jako, jako dugo. Naravno frustrirajuće je zato što ste zatvoreni, utječe to na psihu sviju nas, koliko god se protiv toga borili, a s druge strane moram se ponašati odgovorno zbog svoje djece, zbog njihovih kolega u školi, zbog svih ostlih. A sve što radim, radim preko interneta'', govori. 

Tko će uručiti cvijeće, kako će im proći generalna proba za ovaj veliki događaj, te kako će na kraju izgledati i završiti željno iščekivani dolazak Predsjednice u mjesto, saznat ćemo već večeras u novoj epizodi serije Dar Mar.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 +1 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić podijelio snimku i fotografije iz kuće u rodnoj mu Petrinji: "Hvala svima na pomoći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene