Veselo razdoblje!

Rozga otkriva kako teku pripreme za koncert u zagrebačkoj Areni, a Franka ispričala kako se snalazi s dvoje djece dok je Vedran u Katru!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jelena Rozga - 3 In Magazin: Jelena Rozga - 2 In Magazin: Jelena Rozga - 1 In Magazin: Jelena Rozga - 4 In Magazin: Zvonimir Franić In Magazin: Franka Batelić - 1 In Magazin: Franka Batelić - 2 In Magazin: Franka Batelić - 3 In Magazin: Jelena Rozga Franka Batelić - 4 +4 Franka Batelić - 3 Galerija

Kako teku pripreme Jelene Rozge za koncert u zagrebačkoj Areni, kako izgleda život Franke Batelić mjesec dana nakon drugog porođaja te zašto Maja Šuput pristaje na svakakve esperimente kad je kosa u pitanju. Sve to ekipa In magazina saznala je na otvorenju salona, na kojem su se okupile brojne poznate Hrvatice!

U punom su jeku pripreme Jelene Rozge za njezin veliki koncert u zagrebačkoj Areni 17. prosinca.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Sve je osvojila Albina pokazala svoju zavodljivu stranu, dok je pozirala u maloj crnoj haljini nitko nije prestao gledati u nju

''Saki dan putujem u Sloveniju na probe s plesačima, popodne na muzičke probe, ali jedva čekam'', otkrila je Jelena. 

Jelena je zapjevala na otvorenju frizerskog salona, a kad su frizure u pitanju, drži se onog - što jednostavnije, to bolje.

''Privatno sam najčešće zavezanog repa visoki repić, iako imam visoko čelo ali nisam opterećna s tim, ali na koncertima sam evo ovako'', kaže. 

A za njezinu frizuru, baš kao za frizure mnogih poznatih Hrvatica, zaslužan je frizer Zvonimir Franić.

''Volim jako brzo stvari koje nose svjetske zvijezde isfurati na našim zvijezdama. Ne volim da me svrstavaju samo da sam celebrity frizer ali volimraditi sve, ljudi koji imaju percepciju o meni da radimo samo zvijezde to je kriva percepcija'', rekao je Zvonimir. 

Među zvijezdama dobro zna tko je najspremniji za eksperimentiranje.

''Maja Šuput ona pristaje na sve, ali nije ni Franka Batelić baš daleko, ona dobiva uvijek neke ideje kasno navečer'', otkrio je. 

''Kod mene sve može, volim svaki put drukčija i uživam u transformaciji u većini slučajeva ne znam hoće li biti dobro, ali bi mi bilo žao da budem dosadna i svaki dan ista s obzirom na sva moja pojavljivanja. Zamisli da svaki dan izgledam isto pa ljudima bi to bilo baš dosadno'', zaključila je Maja Šuput. 

Nikako nije dosadno ni Franki Batelić s dvoje djece, trogodišnjim Viktorom i jednomjesečnom Gretom.

''Kao da imaš pet, a ne dvoje. Viktor je super prihvatio seku, bolje nego što smo očekivali, jedino mislim da je od tog stresa silnog se dvaput razboio u mjesec dana, a nikad nije inače bolestan'', otkrila je Franka. 

Samo mjesec dana nakon porođaja Franka sjajno izgleda.

''Nekako su otopili svi kilogrami do nespavanja i trčanja za trogodišnjakom po kući. Jedan lunapark je u kući svo vrijeme, ali odlično'', rekla je. 

I nogomet se ovih dana prati u njihovu domu jer Frankin suprug Vedran Ćorluka je u Kataru, kao član stručnog stožera naše reprezentacije.

''Naravno svi pratimo ja s bebicom u krilu, Viktor igra nogomet po stanu pa pazimo da lopta ne doleti bebici u glavu, ali super, navijamo svi. Naravno da prokomentiramo sve zajedno ali ja pojma nemam, ja pratim kao navijač pravi'', priznala je Franka. 

Franka je vjerna smeđoj, a dobar dio poznatih dama ne odustaje od plave boje kose.

''Mislim da se ne bi sebi svidjela da se pogledam u ogledalo, tako da nikad ne mijenjam i nikad neću mijenjati ništa na sebi'', rekla je Rozga. 

''Kad sam počela kao klinka, bila sam crvenkosa to je bio super kontrast na plave oči i to se ljudima svidjelo, ali kad odrasteš kao crvenokosa moraš biti poseban komad žene, plavuše uvijek nekako lakše se provuku'', smatra Maja. 

A za lijepu kosu i dobru frizuru nije nužno da ste svaki dan kod frizera.

''Čista kosa je najljepša kosa i uredna kosa'', zaključila je Rozga. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 1 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 2 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 3 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 4 +22 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 5 Celebrity Kramarić uhvaćen u nježnim trenucima sa suprugom i sinom, izmjenjivali su poljupce i zagrljaje, a fotografe nisu ni primijetili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene