''ja sam tu kao kod kuće''

Sergej Ćetković ima iznenađenje za sve koji ga žele slušati u Zagrebu: ''Evo sada službeno najavljujem...''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sergej Ćetković - 1 In Magazin: Sergej Ćetković - 6 In Magazin: Sergej Ćetković - 5 In Magazin: Sergej Ćetković - 4 In Magazin: Sergej Ćetković - 3 In Magazin: Sergej Ćetković - 2 In Magazin: Sergej Ćetković - 7 Sergej Ćetković Sergej Ćetković Sergej Ćetković +14 Sergej Ćetković Galerija

Sergej Ćetković u mladosti je bio zaluđen motorima, ali njegov otac, reli vozač, vožnju na motoru mu je branio. Tako je završio u glazbenoj školi i nije požalio. Danas je jedan od najuspješnijih glazbenika u regiji, a čak tri koncerta održat će u ožujku u Zagrebu. O braku, obitelji, glazbi, ljubavi i životnim vrijednostima, sa Sergejom je razgovarala Julija Bačić Barać za IN magazin.

''Kažem Bogu hvala. Lude sam bio sreće da mi se sve ovo danas dešava, da živim svoj život, da radim ono što volim i da imam ovakvu publiku'', ovako je razgovor započeo Sergej Ćetković. 

Pogledaj i ovo Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović nema tko nije bio Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

Kakvu publiku ima ovaj glazbenik najbolje pokazuje to što je za 21. ožujka zakazao koncert u Lisinskom, pa ga rasprodao, dodao još jedan dan, ali ni to nije sve.

''Evo danas službeno najavljujem i treći koncert 23.03., Što se tiče Lisinskog ja sam tu kao kod kuće, taj prvi koncert, prvi susret s publikom je zaista bila ljubav na prvi pogled'', kaže pjevač. 

Tri dana zaredom pjevat će u Lisinskom u kojem je stalni gost, a s godinama je na njegovm koncertima u publici s razlogom sve više muškaraca.

''Davne 2005. godine, to uvijek ponavljam kao anegdotu, u Sava centru, to je bio moj prvi službeno veliki koncert, izbrojali  smo 3 muškarca u sali od 4000 ljudi. Tako da se taj broj iz dana u dan povećav,  da su napokon shvatili da se na mojim koncertima može naći srodna duša, ljepša polovica, tako da dobrodošli su, a ja ću učiniti sve da vam pomognem'', priča Sergej. 

On se na prvi pogled zaljubio u svoju suprugu, i to još kao dječak

''Čak smo rodom iz istog sela, odnosno iste nahije što kažu u Crnoj gori, ali se znamo do malih nogu i uvijek sam imao neka specijalna osjećanja, kad je vidim nešto se desi'', priča Sergej. 

Sergej i Kristina roditelji su dviju djevojčica, u skladnom su braku 24 godine, a održati tako dugo neki odnos u današnje je vrijeme sve teže.

''Za brak se treba boriti i da nijedan brak ne može biti savršen kao što i nije, da uvijek treba postojati kompromis i treba ono što kažu - ne može žena biti muškarac u kući da bude ta koja će non stop da vuče, iako je to u korijenima svih žena s ovih prostora da drže taj žar u ognjištu, mislim da je vrijeme u kojem živimo prebrzo i onda nitko nema vremena svatko gleda samo tuđe mane ne gleda svoje'', smatra Sergej. 

A kakav je ovaj crnogorski pjevač kad se ugase svjetla pozornice?

''Niste me vidjeli u pravom izdanju, pred kamerama sam normalan i savršen, ali van kamera sam malo nenormalan. Volim se šaliti, volim se glupirati pogotovo kad sam u inozemstvu kao neko malo dijete koje pustiš u trgovinu  slatkiša'', priča. 

Njegov otac bio je reli vozač, ali Sergejovoj želji da vozi motor nije htio udovoljiti.

''Ja sam se mnogo ložio na motore kad sam imao 17, 18 godina pa sam molio da mi kupi Vespu, čak sam krišom uzimao do prijatelja Vespu i vozio se po gradu pa ako vidim da mi otac negdje u susret dolazi onda bježim u neku ulicu, tamo krijem se da me ne vidi jer mi je branio da se vozim na motoru, da kupim motor ili bilo što drugo'', prisjetio se. 

A savjeta koje je dobio od majke farmaceutkinje i danas se drži.

''Kd te boli grlo malo rakijie i meda oko vrata i ujutro si kao nov. Med i rakija ja ne znam za ovih mojih 40 i kusur godina da je ikad bilo pogrešno'', priča. 

4. ožujka nastupit će u Areni Varaždin, u Zadru pjeva uoči Valentinova, a bez obzira na sve svoje uspjehe, s 46 godina Sergej je siguran da je u životu najvaznije:

''Da činiš dobro, da te sutra netko po dobru i spomene'', zaključio je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Snježana Schillinger - 7 In Magazin: Snježana Schillinger - 2 In Magazin: Snježana Schillinger - 3 In Magazin: Snježana Schillinger - 4 +25 In Magazin: Snježana Schillinger - 5 inMagazin Rajski odmor Snježane i Franza pokvario je jedan detalj i stavio njihovo povjerenje na kušnju!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Holland Taylor u seriji Dva i pol muškarca Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 +15 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Zanimljivosti Nije se planirala zaljubiti u 32 godine stariju partnericu, a kaže i da joj je ona najljepša žena koju je vidjela

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene