Mlada pjevačka nada

Njegov glas uspoređuju s onim legendarnog Olivera: ''Dragojević je glazbena religija, njega se ne dira''

Jure Brkljača (Foto: Dnevnik.hr) Jure Brkljača (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jure Brkljača (Foto: Dnevnik.hr) Jure Brkljača i Miroslav Rus (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Rus (Foto: Dnevnik.hr) Jure Brkljača (Foto: Dnevnik.hr) +0 Jure Brkljača (Foto: Hit Produkcija) Galerija

Jure Brkljača komentirao je usporedbe s legendom hrvatske glazbe Oliverom Dragojevićem. Otkrio je i detalje suradnje s Miroslavom Rusom, s čijom se baladom predstavio na ovogodišnjoj Dori.

Jure Brkljača na Dori se predstavio baladom Miroslava Rusa. Svojom interpretacijom zaradio je pozitivne reakcije, ali i usporedbe. Jurin glas mnoge je podsjetio na velikog Olivera Dragojevića.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

"Smatram da je Oliver jedan jedini i da je on jedna glazbena religija koja će se godinama slušati i koja je odgojila brojne generacije. I ja bi radije da to stoji netaknuto i da to nitko ne dira jer Oliver je jedan, jedini i najveći i nema smisla uspoređivati.", smatra Jure. 

 "Ja bi tu samo nadodao da je zanimljivo da ti ljudi koji ga porede sa Oliverom ne rade to iz nekih loših namjera nego baš iz dobrih, i to je ono što mi je ugodno iznenađenje jer obično se kod nas čovjek odmah satre. On zapravo podjeća malo s tim pijeskom u glasu koji je imao Oliver, a ima ga i Jura..'', dodao je Miroslav Rus. 

Samozatajni hitmejker upravo je zbog jedinstvenog Jurinog glasa mladom pjevaču odlučio darovati pjesmu. 

Od puta u Izrael, Juri i Rusu važnije je da pjesma zaživi među publikom. Uvjereni su da imaju hit.

"Mi smo bili najbolje plasirani od onih koji su pjevali na hrvatskom. Meni je to nekako i logično da smo mi išli s hrvatskom pjesmom'', kaže Rus. 

Pjesma je već dobila i svoje videoizdanje:

"Spot je sniman na Krku na jednoj predivnoj plaži, a drugi dio spota se odvija uz klavir u kazališnom ambijentu'', otkrivaju nam.  

Važno je da Jure i Rus publici nisu zaboravili spremiti još jedno iznenađenje!

"Sljedeća pjesma koja će ići poslije ove, bahato ću reći da ne znam pjevača koji je ne bi uzeo. Ali ja je dajem Juri, i to s velikim guštom jer volim ga gledati kako raste'', zaključio je Rus. 

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +4 Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Priča se ipak zahuktava: Irina Shayk prestala je pratiti Lady Gagu na društvenim mrežama  

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Kad se Jolina supruga Ana pojavi negdje u minici, sve zastane na tren

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +1 Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Stjepan Hauser pohvalio se luksuznom vilom u Istri: "Šef se vratio doma"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene