Kao mladić!

Jole otkrio dosad nepoznate detalje sa svoje svadbe, ali i zašto se s navršenih 50 godina osjeća kao da mu je tek 30!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jole - 4 Jole - 2 Jole - 1 Jole - 3 Joško Čagalj Jole - 11 Joško Čagalj Jole - 10 Joško Čagalj Jole - 9 Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole - 1 +0 Ana i Jole Čagalj Galerija

Joško Čagalj Jole ovih je dana proslavio 50. rođendan pa su mu prijatelji na njegovu koncertu na samoborskom fašniku pripremili pravo iznenađenje. Jole je za In Magazin ispričao zašto se osjeća kao da ima 30, a ne 50, i otkrio kako je izgledalo njegovo vjenčanje, ali i zašto njegov sin Ivan Luka ne voli igračke.

Joško Čagalj Jole proslavio je 50. rođendan, osjeća se kao da mu je 30, ali kaže da se osvijestio koliko mu je stvarno godina.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

"Naravno da sam svjestan svojih godina, godine lete. Odjednom se iz tridesete stvoriš u pedesetoj, ali zdravlje me služi, energija me služi, osjećam se puno mlađe, ali godine su tu", zaključio je Jole.

A kakva je razlika između Jole prije 30 godina i Jole danas?

"Nakupilo se puno pjesama, turneja, iskustava, puno lijepih stvari i ono što je najbitnije, došla je supruga i četvero djece", kaže Jole.

Prisjetio se i kako je izgledalo vjenčanje njega i supruge Ane.

"Vjenčanje je izgledalo kao da je toliko dugo trajalao, a da je tako brzo prošlo, to znači da je bilo dobro. Cijeli taj protokol kad smo išli po mladu, pa u crkvu, kad vidiš 400 prijatelja, poznanika, rodbine koji su došli od srca u svatove, bio je to tulum. Ne znam kada sam išao spavati, u 10 ujutro", prisjetio se Jole.

Jole je ponosan otac tri kćeri i sina Ivana Luke koji polako kreće njegovim stopama i pokazuje ljubav prema glazbi.

"Hoće svirati klavir, voziti motor, igrati nogomet, hoće sve, samo neće igračke. Spava super, jede super i odličan je", otkrio je Jole.

A kako izgleda kada Jole pjeva na svadbi?

"Većinom dođem prvi i idem zadnji. A sad koliko će to trajati, kako se ja osjećam, još dugo!", zaključio je Jole.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo +11 Crkva sv. Dominika u Splitu Zanimljivosti Grašo za vjenčanje odabrao istu crkvu u kojoj se udavala i Danijela, njen brak s našim dobro poznatim pjevačem bio je tajna čak tri godine!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić skočila u ledenu rijeku da spasi ljubimicu, uspjela i sve slučajno snimiti: "Ekipa u kafiću gleda, ja skačem, ovo je hit!"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene