''Imam još neke fore''

Jimmy Stanić i u 90. godini pršti energijom: ''Jesam u godinama, ali to ne smeta ako ste raspoloženi''

Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR) +0 Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Nakon punih 35 godina Stjepan Jimmy Stanić je ušao u glazbeni studio i snimio novu pjesmu. Tomu je krivac Jurica Popović koji je s glazbenom legendom snimio duet. Bio je ovo odličan povod, da se Stanić prisjeti prošlih vremena, njegovoj Barbari i skorašnjem 90. rođendanu.

Duet s Juricom Popovićem, pjesma Tri brata, Stjepana Jimmyja Stanića vratila je u djetinjstvo. Tog se vremena rado sjeća. Odrastao je kao najmlađi od četvorice sinova u obitelji Stanić.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Jurica Popović "Čekao me" Neutješna Matija Vuica otkrila kako su izgledali posljednji trenuci života njenog Jurice: "U naše tri minute rekla sam mu sve važno"

Svoju humorističnu stranu, Jimmy kaže kako duguje baš majci. Oduvijek je bio zabavljač na pozornici i zato mu je drago kada mu netko napiše šaljivu pjesmu poput ove. „Mislim da će bit dobro primljena jer je vesela, djevojke plešu i mi malo“, kaže Stanić.

„On je pun tog vedrog duha, mladenačkog bih rekao i ima pozitivnu vibru i širinu. Nije mu problem ni ozbiljna ni neozbiljna pjesma“, govori Jurica Popović.

Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR) Stjepan Jimmy Stanić i Jurica Popović (FOTO:PR)

Stanić je u svojoj karijeri prigrlio i jazz, no i dalje su mu najdraži nastupi s njegovom Barbarom. „Dok smo hodali ona je meni pjevušila. Ima fenomenalan sluh. I onda sam joj rekao dođi sa mnom na koncert, ona je tada imala već 40 godina. Rekla je da ne može ona pred publiku, a ja sam joj samo dogovorio „Ništa ti ne brini, ja ću biti pokraj“, kaže Stanić.

Prvi su put zajedno zapjevali u Lisinskom, a publika je, prisjeća se, odlično reagirala. Drugačije nije ni danas. „Ljudi vole vidjeti žensku osobu na bini. Mi jesmo već malo u godinama, ali mislim da to ne smeta ako ste dobro raspoloženi i dobro pjevate“, kaže Jimmy.

Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Jimmy Stanić sa suprugom Barbarom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

A kada se već godine spominju - Mimi će uskoro navršiti 90-u. Veliko slavlje, kaže, ne planira. Jedino ako ga netko iznenadi. „Mama je isto bila dugovječna. 90 godina je živjela. Znači, ja još imam neke fore. To je u genima“, kaže.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene