Preselila iz Splita

Izgleda da je ozbiljno... Andrea se uselila dečku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert u Splitu okupio je mnogo estradnjaka koji su otkrili mnoge zanimljivosti u prilogu inMagazina. I dok neki rade na karijeri, Andrei Šušnjari cvate ljubavni život...

Dražen Zečić doživio je neugodan susret s osom, Mate Bulić se s kumom Markom Perkovićem Thompsonom baca na snimanje novih pjesama, a Tomislav Bralić i klapa Intrade se spremaju za veliku turneju po Australiji, dok je ipak najveći korak u privatnom životu napravila pjevačica Magazina Andrea Šušnjara koja se s dečkom preselila iz rodnog Splita na Čiovo.

Pogledaj i ovo showbuzz Odnedavno slobodna Ekskluzivno otkrila: "Ni jedna se žena nikad ne bi smjela osjećati kao broj"

>> Andrea Šušnjara pozirala s plesačicama nakon nastupa na Rujanfestu

'Koji kilometar više-manje, sad ionako polažem vozački pa ću onda imat svoj auto pa me baš briga jesam li u Splitu ili malo dalje', kaže Šušnjara. Troipolgodišnja veza s Domagojem, nakon prebrođene krize prije par mjeseci, kaže nikad nije bila bolja. Dok ona nastupa, on statira u seriji 'Igra prijestolja' koja se trenutačno snima na splitskom području. 'Rekao je da je dosta naporan tempo, vojnik je i rekao je da je stvarno kao u vojsci, ali ljubomorna sam što je upoznao, vidio sve glavne glumce, voljela bih da sam i ja tamo', priča Andrea koja pak za desetak dana i snima novu pjesmu koja najavljuje njezin prvi album s grupom Magazin.

Simpatična 25-godišnjakinja za sebe kaže da je ipak samo pjevačica, a ne stilistica pa je negativni komentari na račun njezinog stylinga ni najmanje ne diraju. Pogledajte u prilogu inMagazina kako je bilo na koncertu i tko je još nastupao!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene