progovorili i o favoritima

Članovi žirija "Plesa sa zvijezdama" o razilaženju u mišljenjima: "Na ekranu sve mora biti jako fino, ali..."

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žiri plesa sa zvijezdama - 1 In Magazin: Žiri plesa sa zvijezdama - 2 In Magazin: Žiri plesa sa zvijezdama - 3 In Magazin: Žiri plesa sa zvijezdama - 4 In Magazin: Žiri plesa sa zvijezdama - 5 In Magazin: Žiri plesa sa zvijezdama - 6 In Magazin: Žiri plesa sa zvijezdama - 7 Žiri Plesa sa zvijezdama - 1 Žiri Plesa sa zvijezdama - 2 Žiri Plesa sa zvijezdama +11 Žiri Plesa sa zvijezdama Galerija

Iza nas je još jedna emisija Plesa sa zvijezdama u kojoj su kandidati plesali na pjesme koje je za njih odabrala publika. Marco Ciboci, Franka Batelić, Igor Barberić i Larisa Lipovac otkrili su za IN Magazin što traže od zvijezda i njihovih mentora i koji par vide kao pobjednike ove sezone.

"Kandidati su stvarno sve bolji, taj napredak je ključ ove emisije i to mi i ocjenjujemo", kazala je Franka Batelić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni Studio - 5 slavio i ples sa zvijezdama! Stjepan Vukadin o priznanju koje je dobio MasterChef: ''Nema većeg komplimenta od toga, pokazatelj je to da radimo dobar posao''

Larisa Lipovac Navojec u šestoj emisiji dala je i prvi desetku.

"Dala sam je baš sa guštom. Nisam ni ja očekivala, mene je isto iznenadilo", priznala je Larisa koja je ocjenu 10 dala Mariju i Heleni.

Marko Ciboci uvijek pažljivo gleda korake, držanje, ramena… A evo koliko često u njegovoj ocjeni presudi i strast.

"Ples je strast, to je broj jedan, i ako netko ima prirodno tu strast ispoljenu u sebi, meni je lakše sudit. Kad nema, onda moram krenuti od stopala pa onda dalje", objasnio je Ciboci.

"Strast, interpretacija... Sve je to važno, ali neki uspijevaju bolje i brže od drugih i onda su tu nijanse koje odlučuju", nadovezala se Larisa.

A što odlučuje o tome koga će sačuvati u eliminacijama?

"Ne slažemo se uvijek, tako da ima tu - 'ja bi ovog, ja bi ovaj par'. A sve mora biti jako fino, jer smo ipak na ekranu. Ali na kraju se ipak sve to nekako složi i iskristalizira. Bit će sve teže i teže što odmiče sezona", rekao je Igor Barberć.

Franka je progovorila i o favoritima.

"Dva, tri favorita se formiraju u samom startu, a onda se nekako ti favoriti iz sjene krenu buditi. Recimo, u zadnjoj emisiji su to bili Mario i Dario", kazala je.

A koga Barberić vidi u finalu?

"Pa mene i Larisu", šaljivo je odgovorio i izbjegao iznijeti imena kandidata.

"Mislim da je sad, evo baš pogotovo nakon zadnje emisije, to sve neizvjesnije", rekla je Franka.

Ciboci smatra i da bi se neki od kandidata mogli profesionalno baviti plesom.

"Neki su baš talentirani i zapravo sam uvjeren da bi od toga mogli živjeti", kazao je, no ni on nije htio nikoga imenovati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković +15 Iva Jerković Celebrity Iva Jerković objavila prvu zajedničku fotografiju s partnerom i ocem svoje kćeri, dugo je skrivala i da su u vezi!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Anđela Šimac +8 Anđela Šimac - 12 Celebrity Pomirili se bivši dinamovac i fatalna Sinjanka? Prekinuli su nakon što su dobili dijete, a on je sada komentirao njezine seksi fotke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene