Nimalo je nije strah

Pauzirala gotovo četiri godine: Ivana Radovniković vraća se na scenu!

Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Pjevačica Ivana Radovniković proteklih se godina posvetila majčinstvu. No, nakon gotovo četiri godine izbivanja, došlo je vrijeme za povratak na scenu. To će učiniti s novim albumom koji osobno potpisuje. Lana Samaržija.

Ivana je pauzirala gotovo 4 godine, a sad je došlo vrijeme za povratak na scenu! Pjevačica je mirovala zbog trudnoće, a potom se u potpunosti posvetila sinčiću Filipu.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković ''Pa da, tako je...'' Jedna činjenica o pjevačici Ivani Radovniković javnosti je malo poznata, a otkrila je i još poneki detalj o svojim navikama

''Ustvari uopće nije bilo tako loše, mislim jedan lijepi dio, nešto što sam jako dugo htjela, i što sam napokon imala priliku iskusiti, a to je da postanem mama, i mislim da je i luksuz i privilegija danas biti sa svojim djetetom do njegove druge godine, a kamo sreće i dalje.'', govori nam pjevačica. 

Iako je vrijeme najviše bilo posvećeno voljenom dječaku, priznaje da je imala i vremena za stvaranje pjesama:

Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

''Koliko god sam bila neispavana, tada mi je mozak kombinirao nekakve vrlo čudne misli koje do sad vjerojatno nisam imala i to mi je super, otkrila sam i jednu drugu stranu sebe. Al sam krenula pisati i kroz godinu dana sam imala posložen album u glavi.'', kaže nam. 

Možda je, kaže, povratak trebala planirati pjesmu po pjesmu, no zašto čekati? Spreman je cijeli album:

Dok posljednjih mjesec dana radi u studiju, Filip koji ima 2 i pol godine, krenuo je u svoje vrtićke pobjede:

''Vrtić je, svakom roditelju, veća prilagodba nego djeci. Dati svoje dijete negdje nekome u nekakav kolektiv. Pa strahovi oko tih prehlada, ali nekako sam se pripremila na to'', priča nam. 

Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Ivana je na svoj glazbeni put krenula prije 15 godina. Uz nju je od samog početka i njezin današnji suprug Stjepan Marković. Uz njegovu je potporu, kaže, preživjela sve izazove koje nosi glazbena karijera, a dobro je promislila i o svojem povratku. Ne boji se jer promjena na domaćoj sceni, s koje je izbivala, zapravo nema. Jedino primjećuje da sve više glazbenika nastupa na svadbenim slavljima. Ona se ondje zasad ne vidi:

''Ne, nemam ništa protiv, nije stvar u tome, nego svadba na kojoj ja pjevam svoje pjesme, ljudi bi plakali'', objašnjava nam. 

Njezini ljubavni stihovi ipak bi se mogli naći među pjesmama za prvi ples. Ivana je u njih pretočila ljubav koju uživa i koja je pokreće:

''Ovo je zaista napisano u nekom kontinuitetu, nekakvoj privatnosti u misonom svijetu i nadam se da će publika to prepoznati'', zaključila je. 

Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene