Ekskluzivno!

Ivana Mišura sasvim otvoreno o ljubavi i vjenčanju s bivšim Vatrenim Goranom Vlaovićem, čime ju je osvojio i zašto ne idu na medeni mjesec?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišura - 3 Ivana Mišura - 4 Ivana Mišura - 2 Ivana Mišura - 1 Ivana Mišura Ivana Mišura (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar) Ivana Mišura u Zagrebu (Foto: PR) Ivana Mišura - 2 Ivana Mišura +2 Ivana Mišura - 3 Galerija

Ekskluzivno za IN Magazin Miss Universe Hrvatske 2014. Ivana Mišura otkriva detalje svojeg vjenčanja s nogometašem Goranom Vlaovićem.

Čime je Ivanu Mišerić osvojio bivši Vatreni, zašto neće otputovati na medeni mjesec i zašto je njihova sedmomjesečna kćerkica Vana beba za poželjeti, bivša misica ispričala je za In magazin.

Pogledaj i ovo Ivana Mišura - 1 Zanimljivo društvo! Goran Vlaović oženio je bivšu misicu s kojom ima dijete, Natalija Prica bila je među poznatim gostima

Da je zaista sretna, govori osmijeh na njezinom licu. Evo kako je prošlo vjenčanje.

''Ja sam na fakultetu još htjela biti organizatorica vjenčanja, to je zanimljivo, kad je došlo moje vjenčanje na red sam tek shvatila koliko stvari ti trebaš organizirati, jer smo između ostalog, Goran i ja htjeli sve sami. Ali je baš bio top tulum, to smo i htjeli na kraju krajeva i baš sam presretna kako je sve ispalo'', priča Ivana koja kaže da se u svoju vjenčanicu zaljubila na prvi pogled. 

''Baš mi je bila nekako posebna i drugačija i taj prorez mi je bio dodatan touch na cijelu haljinu''. 

U jednom trenutku je donji dio skinula. 

''Tako je. Taj plašt koji ima 100 kila doslovno. To je samo za slikanje. Obavili smo ceremoniju svečanu i s njim sam ušla u salu, ali dalje od toga više nije koristio'', priča Ivana. 

Ivana ne voli previše otkrivati detalje, ali čime ju je Goran osvojio? 

''Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita bih ja rekla. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, sad znam da je i brižan otac. Kad nekog voliš i poštuješ, kad tebe netko voli i poštuje, nema se tu što više reći! To je idealna kombinacija što mi svi tražimo'', objasnila je Ivana. 

Kako funkcioniraju kao roditelji? Vana je tu već sedam mjeseci i zaokuplja njihovu pažnju maksimalno. 

''Da. Baš je danas...nećemo slaviti 7 mjeseci, nema potrebe, ali baš je danas taj dan. Prije nekoliko je dana prvi put rekla mama i to je bio val oduševljenja. Mi kao roditelji jedno drugom uskačemo naravno, kako tko ima obaveze, važna je organizacija i da se poštujete međusobno'', kaže Ivana. 

Jesu li već bili na medenom mjesecu ili će to odgoditi za neka bolja vremena?

''Nema medenog mjeseca...hahaha. Prije same svadbe smo bili 20 dana na moru i nekako smo gledali, pa ok, već smo se tu odmorili, i nema smisla razmišljati o sljedećem putovanju, ali bit će, možda ne kao medeni mjesec nego čisto iz uživancije'', objasnila je Ivana. 

Cijeli razgovor pogledajte u videu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene