Pronašla svoj put

Ljepotica koja je sreću pronašla daleko od svjetla pozornice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije deset godina na svjetskom izboru ljepote predstavljala nas je kao najljepša Hrvatica. Danas je svojevrsni predstavnik gluhoslijepih osoba kojima pomaže.

Prije deset godina Ivana Ergić ponijela je krunu Miss Hrvatske. Od tada su se u njezinu životu nizali modni editorijali, revije, kampanje. O budućnosti je tada tek maštala. 'I tako je bilo i sa tim mirom u svijetu, volontiranjem, sve je to u nekoj teoriji bilo, i mi smo svi sudjelovali u tim nekim akcijama ali ništa intenzivno kao danas', rekla je Ivana.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Danas su se Ivanine želje o pomaganju drugima ostvarile. Nakon što je doživjela svijet glamura, shvatila je da je daleko od svjetla pozornice u životu ipak najviše usrećuje - volontiranje. Kao intervenor volontira u savezu Dodir, gdje pomaže gluhoslijepim osobama poput Sanje, predsjednice Saveza. Sanja je ujedno korisnica intervenora. Rođena s oštećenjem sluha, vid je počela gubiti već s 10 godina.

Uz diplomu ekonomije poduzetništva, Ivana je, naime, stekla i diplomu hrvatskog znakovnog jezika, a uskoro će se ponositi i diplomom intervenora koji obavlja najrazličitije zadatke.

Kako Ivanin život izgleda sada pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene